11.10.2012

EDİTÖRÜMDE KAHVE EŞLİĞİNDE ÇEKİM...

Editörüm dediğime bakmayın aslında ablam:))))Kendisi bu konularda ufak çapta bir dahi olduğundan blogun bütün teknik detaylariyla ilgileniyor o yuzdende bizim aramizdaki adı editör!!!
Bugünkü planım onda bir kahve içip blogla ilgili fikir alışverişi yapmak ve arayada bugün ne giydim çekimi sıkıştırmak:))) Ordan da sizlerin verdiği tüyolar doğrultusunda yeni sezon oje alışverişi için Douglas ve Harvey ziyareti yapmayı planlıyorum...
Gelelim ne giydiğime..Siyah jbrand jean üstüne yazın Bodrum'daki Polo Garage'da görüp bayılarak aldığım siyah atlet var..Ayağımda Ash sneakers,üzerimde de Rick Owens deri ceket...Çanta olarak sarı Hermes Birkin aldım ama tek sapını Mcqueen ufak boy fularla kapladım:))Böylece çok daha spor bir havası oldu!!!Bileziklerime gelince,deri olanlar Hermes,diğeri Cartier Love ve gümüş olanda yeni sezon Twist..Özellikle Twist olanın gördüğü ilgiyi anlatamam:)))
Bu arada az kalsın unutuyordum resimlerde görünen bilgisayara bağlı sevimli şey bir taşınabilir Xoopar marka şarj:)))Sizde benim gibi telefonun şarjını yiyenlerdenseniz kesinlikle almalısınız!!!Kanyon'daki Karınca'da satılıyor ve fiyatı 99 ytl..Önce bilgisayarda onu şarj ediyorsunuz sonra çokkk şık kadife kesesiyle yanınıza alıyorsunuz..Şarjınız mı azaldı hemen büyük bir havayla çantanızdan çıkarıp etraftakilerin şaşkın bakışları altında telefonunuza takıyorsunuz(bu arada içinde bir sürü uç var sadece telefon için değil yani)Benim en bayıldığım tarafıysa şarj ederken yanaklarındakş ışıkların yanıp sönmesi:)))Işığın rengine göre doluluğunu anlıyorsunuz!!!
 
 
 
 

7 yorum:

  1. Çok şıksınız:)bu arada ash larınızın başka rengi varmı sizde acaba ben bulamıyorum nereden aldınız?

    YanıtlaSil
  2. Bu arada ash üstü zımbalı yarım botları var kurukafalı olanı almalımıyım sizce?

    YanıtlaSil
  3. OOHHHH BEEEEE
    Blogunuzu az önce buldum ve 4 yıllık hasretim sona erdi sanırım!
    Bu güne kadar hiçbir 'türk' blogger arkadaşımızı beğenemedim sevemedim...niye, çünkü malesef kombin yapmayı bazen herşeyi birbirine karıştırmak zannediyorlar. Moda anlayışları sadece markaları bilmek ve malesef yarım bilgieriyle hava atmak. Lütfen yanlış anlaşılmasın bu duruma çok üzülüyorum çünkü bir okuyucu olarak tatmin olamıyorum.
    yıllardır bu arkadaşlarımızın inanılmaz ün yapmasını hayretle izliyordum.

    İlk defa mükemmel kombin yapan vücuduna yakışan kıyafetler giyen bir bayan var karşımda!
    Herşeyinizle harikasınız!
    Lütfen kendinizi hiç bozmayın böyle tam gaz devam!

    Sevgilerimle
    Çiğdem Kaba
    www.emzikzincirim.com

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar. Oncelikle blogunuzu amerikadan severek takip ettigimi soylemek istiyorum. Tarziniz cok sIk, canta secimleriniz bir harika, saclarinizi dogal kullanmaniz da ayri bir hava katiyor bence. Ben moda, ev dekorasyonu, taki ve ozellikle de makyaj konusunda cok merakliyim. Giyinme odanizdan cekip gonderdiginiz takilariniza bayildim. samdana asili olan 2 kolye JCrew`idi galiba. Eger bir sakinca gormezseniz makyaj, parfum, cilt bakiminda kullandiginiz markalari paylasirsaniz gercekten cok sevinirim. sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Ben de NY'tan takip ediyorum, yogun bi is gunu boyunca blogunuza bakmak cok iyi gelio!!!

    YanıtlaSil
  6. Ash sneakerlarınızı nereden aldınız acaba? Bu arada çok şık olmuşsunuz. Özellikle çanta sapını fularla kaplamanız çok iyi bir fikir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. ..:)) Ashlerimi Vetrina'dan almıştım..Her sezon getiriyor...Vee çok teşekkürler beğenileriniz için..,Sevgiler

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...