25.10.2012

GRİNİN ELLİ TONU!!!


 Hahahahaa yani bu kadar gri tonlarında giyinmişken,bu aralar kadınlarımızın elinden düşmeyen kitabın adını kullanmamak olmazdı değil mi:))) Okudun mu derseniz hayırrrr çünkü hem kızların anlatımından okumuş kadar oldum hemde fazla popüler olması nedeniyle okumayı reddediyorum!!!!Belki ilerleyen zamanlarda:)))
Daha fazla konuyu dağıtmadan ne giydiğime geleyim en iyisi...Geçen sene BCBG'den aldığım skinny leopar etek üzerine Zara Basic t-shirt,altınada pembe Louboutinler..Çanta olarak Jımmy Choo altın gümüş karışık çanta..En güzel tarafı zincirli askısını içine atıp,clucth olarak elinize alabiliyorsunuz:))
Bence çok fazla çabalamadan,üstünde çok düşünülmeden hazırlanmış ama şık bir kombin oldu..Siz nasıl buldunuz kızlar!!!
 

9 yorum:

  1. her sabah merakla blogunuza bakıyorum...bugün ne giymiş acaba diye:))))sizden gördüklerimi kopyalayıp kendime uyguluyorum...bugün gene harikasınız..iyi bayramlar:)))))))).....Antalya'dan Pınar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederimm:)))Taaa Antalyalardan beni takip ediyorsunuz!!!Her sabah beraberiz yani:)))Eminim sizde de harika duruyordur herşey..Kendine çok iyi bak Pınar!!!

      Sil
  2. Zeynep_yıne gorev askıyla mukemmel bır kombın yapmıssınız cok yakısmıs eee fızık guzel olunca cuval gıysenız yıne yakısır bence cantada cok uyumlu ve sık hayırlı ve guzel bayramlaaaar dılıyorum sevgılerrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Zeynep:)))Harikasın!!!Yakıştırmana bayıldımmmm...Ben etek kadınıymışım hahahaaa kızlar öyle diyor:)))Sanada hayırlı ve güzel bayramlar!!!İnşallah hep güzel yorumlarınla yanımda olursun..

      Sil
  3. Kalem etek muthis yakismis. Ben de bayilirim kalem etek- stiletto kombinine. Cok mutlu olun her zaman, iyi bayramlar..E.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi bayramlar E..:))Teşekkür ederim güzel yorumun için!!Sizlerde hep mutlu ve sağlıklı olun inşallah!!!

      Sil
  4. Kalem etek giyebilmek icin haftada 3-4 gun spora gidiyorummm:) Allahım tez zamandaa diyorum:))
    Kombin coook guzel olmus cok! Tarzınıza bayıldım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eminim enn kısa zamanda giyersin..:))Teşekkürler beğendiğin için..!!

      Sil
  5. bu kombini görmemişim ben müthişsin.hatta süper.bişey sorucam loubotinler ayağınızı acıtmıyormu parmak kısmını çok merak ettim:)))Yelda

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...