21.10.2012

HEM UCUZ HEM GÜZEL!!!


Bugün Akmerkez'de gezerken yeni keşiflerde bulundum kızlar!!!Sezon modasını takip etmek artık çokkk daha kolay...Mesela Bambi...Bu kış her yerde göreceğimiz sneakerların bir sürü versiyonunu yapmışlar ve fiyatıda 140 ytl..Bende olan YSl sneakerlar varya,onların benzeride 79 ytl..Aynı şekilde Nursace de pek çok ayakkabı markasının benzerlerini çok daha uygun fiyata satıyor..Kısacası sezon trendlerini yakalamanın her bütçeye göre yolu var!!!Neticede önemli olan genel görüntüdeki uyumu ve havayı yakalamak:)))

12 yorum:

  1. Bugün ne goydinizz;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh aslında bugün hiç fena değilim amaaa bir çekim yapma şansım olmadı:((Belki ilerleyen saatlerde detaylarımı çekebilirsem ufak bir post yaparımmmm!!!!

      Sil
  2. Her ne kadar zanottilerin favorim olsada, ash sneaker ların daha kullanışlı gelmişti bana, onun benzeride hotic de var hemde suan %50 indirimde, hemen bi tane edindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harikasınn:))Beğendiğim bir şeyi indirimde yakaladım mı acaip mutlu oluyorum!!!Kazıklanmadım ya ondan heralde:)))
      Bu arada gerçekten Zanottilet rahat ama Ashlerde fena değil rahatlıkta..Sadece çok uzun yürümemek lazım!!!Ona göre giy yani yoksa ger durduğunda tek ayak havada takılıyosun:)))))

      Sil
  3. Gayet başarılı bence ;)) bu süpper oldu .. Paylaşım için teşekkürler .. Başardım sanırım bloga yazmayı ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaaa kesinlikle başarmışşsınız..:)))İnanın bende mutlu oldum!!Güzel yorumlarınızı her zaman beklerimm..:)))

      Sil
  4. Çok başarılı bence ;)) paylaşım için teşekkürler .. Sonunda başardım sanırım ;))

    YanıtlaSil
  5. Zevkle ;)) bu arada ilk defa bir bloga yazıyorum ve ilk defa bir blogu böyle takip ediyorum . Farklı bir enerjiniz olduğunu düşünüyorum .. Özel olmazsa burcunuzu öğrenebilirmiyim .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimmm.))Bende inanırım bu enerji olaylarına..tabiki soylerim burcumu..Balık burcuyum güya ama bence değilim çünkü alakam yokk..Heralde koç etkisindeyim..:))

      Sil
  6. Balık kadını ; çekici , hırslı ,tuttuğunu koparan , sempatik , duygusal , hayal gücü sınır tanımayan özelliklere sahip bildiğim kadarıyla .. Koç kadını çekici, cazibeli, neşeli ,canayakın, enerjik ve çok hırslı ;)) aslında her ikisininde ortak özellikleri birbirine yakın ;)) yolunuz açık olsun .. Dilediğiniz her seyi gerçekleştirmeniz temennisiyle .. Takip etmeye devam ;))) iyi geceler ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harikasınızzzz..:)))Evet galiba herşeyden bi şeyler var bende..Çok teşekkürler bütün iyi dilekleriniz içinnn..Kendinize iyi bakınnn!!!

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...