19.10.2012

OKULLU KIZ..

Aynada kendime bakınca aklıma ilk bu cümle geldi!!!Herhalde mini etek ve dize kadar çorap yüzünden:)))
Ne giysem diye dolabıma göz gezdirirken aklıma sezon başında Mango'dan aldığım gömlek geldi..Rengine de modelinede bayılarak almıştım..Sonra birden gözüme Zara'dan aldığım üstu incili etek çarptı!!!Aslında eteği basic beyaz bir t-shirt ve kocaman taşlı bir kolyeyle kombinlerim diye almıştım ama birden biraz farklı olsun istedimmm..Geçenlerde mini etek ve çizmelerle giymek için Calzedonia'dan diz altı çorap almıştım..Eteğin altına onları giydim ve ayakkabı olarak da bu sezon aldığım Chanellerle kombinledimmm..
Gömleğin yakası derin olduğu için boynum sanki biraz boş kaldı gibi gelince,gene bu sezon İpekyol'dan aldığım taşlı kolyeyi taktım..Kolları uzun olduğu için bilezik takmadım sadece yüzük taktım..Onlarda malum Aslı'nın markasından:))
Herşeyin sonunda aynada kendime baktığımda okullu havasında şık bir kadın gördüm!!!Tabi bu kıyafetle hangi okula gidilir onu da bilemiyorum ama...:))))
Son olarak aklıma takılan bir şey var kızlar..Sizce kolye fazla mı olmuş,takmasam daha mı güzel olurdu yada kıyafeti tamamlamış ve göze batmıyor mu???Bana fikir verirseniz memnun olurum...Bekliyorummm!!!

12 yorum:

  1. muhteşemmm:)))...nasıl böyle güzel kombinler yapıyorsunuz??..sırrı ne?

    YanıtlaSil
  2. Wowwww bu ne hız böyle!!!Fotoları koydum hmn bir yrm geldi:)))Teşekkür ederim ama bir sırrı yok..Galiba sizlerin yorunlarıyla coşuyorummmm!!!Yaratıcılığıma katkınız çokkkkk büyük kızlar!!!!Süpersinizzzzz:)))

    YanıtlaSil
  3. Süper!!!!!! Kolye fazla evet:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimmmm:)))Hımmm bu yorumunu kesinlikle dikkate alıyorumm!!!Bir dahaki giyişimde kolyesiz olucam heralde...Kızlarda karasız kaldılar,bakalım çoğunluk ne diycek!!!

      Sil
  4. Çok güzel, çok havalı olmuşsun yine.

    YanıtlaSil
  5. bence de kolye fazla...böylede güzel ama sanki kolye olmasa daha güzel olacak...ama kombin muhteşemmmm:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlaşıldıııı kolye bir daha takılmayacak bu kıyafetle:))))Gerisini beğenmene sevindimmm,en azından ordan sınıfı geçtimmm galiba!!!

      Sil
  6. Bence gercektennnnnn Awesome....

    YanıtlaSil
  7. Hahahaaaa superrr bi yoru olmuşşş!!!Harikasın:)))

    YanıtlaSil
  8. harika bir kombin olmus.
    bu da sizin etegin farkli bir kombinlenis sekli
    http://thistimetomorrow-krystal.blogspot.com/2012/09/new-york-fashion-week-day-4.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evettt bu eteği ve üstündekini görmüştüm Zara'da!!!Ama bana bu renk pek yakışmıyor diye el atmamıştım:)))Bence bu tür soft renkler esmerlere daha çok yakışıyor..
      Benimkini de beğenmenize sevindim:)))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...