21.10.2012

SIKI TAKİPÇİLERE DUYURULUR!!!

Kızlar bugün ne giydiniz diye sormuşsunuz...Açıkçası bugün kendimi çekme şansım olmadı ama kahve içtiğimiz yerde ufak bir detay çekimi yaptım:)))Hahahaaa İşte görev aşkı böyle bir şey galiba!!!

28 yorum:

  1. o sıkı takipçilerden biri benim.:))) yuppiiiii:))çok sevdim yine bu halini:)) yeşillerinle yine çok hoşsun tek geçiyorum seniiii tekkk:)))

    ohhh be baktıkça gözüm gönlüm açılıyo ...bütün yıldızlar sanaaa sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahahaaaaaa yani gerçekten inanılmaz bi yorum olmuşş!!!!Walla okuyunca benimde içim açıldıı:)))Ben şu yıldızları toplıyımde hayal kurduğumu zannedenlere onlardan samanyolu yapıyımmmmm:)))))Çokk keyifflendimmm çokkkk!!!Kendine iyi bak sevgilerr!!!!

      Sil
  2. Şahane görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esas siz şahanesiniz:)))Sadece bir gülen yüz koysanız bile yorum yazıyorsunuz ya bayılıyorummmm!!!!Teşekkürler:))))

      Sil
  3. TÜrkiyenin Chiara Ferragni si olacaksınız bu gidişle.sÜper sùper süper daha ne denilebilirki.Her sabah kalkıp acaba yenı bıseyler varmı diye bakıyorum.kendim gibi arkadaslarımısa bağımlı yaptım.bütün günúmüz paylaştıklarınızı aramakla geçÌyor cok basarılısınız basarılarınızın devamını bekliyoruzzz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamammm neden sizlerle frekansımız bu kadar tutuyor anlaşıldı:)))Bende Chiara hastasıyımm!!!Onun kadar fashion weeklere gitme şansım olursa sizleride yanımda götürücem kızlar:)))Birimiz hepimiz,hepimiz birimiz için değil mi!!!
      Gerçektende hepiniz acaip güzel yorumlar yazıyorsunuz...Bende yeni birşey koyduğumda bloga heyecanla bekliyorumm yorumlarınızı..Elimden tel ve ıpad düşmüyor..Yakında hiç arkadaşım kalmayacak çünküü sohbet filan kalmadı bende:)))Bu arada paylaştıklarımı ararken belki karşılaşırız bi yerlerde!!!Kendinize iyi bakın kızlarrrr!!!!

      Sil
  4. Merhaba. Babetlerini begendim. Markasini ogrenebilir miyim? Ayrica her sey iyi guzelde ben tek tasina bayildim en cok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabikii:))Alexandre Mcqueen markalar ve Nişantaşı mağazasından aldım!!Tek taşıma gelince..Ne diyebilirim..İnşallah seninki bunun 10 katı olur ama bahtın ve şansın 1000 katı olurrr!!!!

      Sil
  5. sevenler artiyor seni, ee bu kadar guzel paylasimlara, bu kadar blogunu seven, onemseyen, herkesle guzel iletisime gecen birinin sevenleri artmasin da nolsun dimi? :) sevgiler, zevkle takip ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkesin yeri ayrı tabi ama seninki çok özel benim için:))Blog hariç ilk özel paylaşımımı seninle yaptım ben..İyide olmuşş çok değerli bir takipçi kazandım...Sayende çok güzel şeyler öğreniyorum:)))Bende seni hevesle takip ediyorum..Kendine iyi bak!!!

      Sil
  6. Su en basta duran incecik olani nereden aldiniz? Love'in yanindaki yani?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısmet by Milka Bağdat Caddesi:)))Aslı'nın mağazası oluyorda!!!Hani şu benim meşhur Aslımmm!!!

      Sil
  7. Olmus;) gule gule kullanin

    YanıtlaSil
  8. Oje nedir oje? Vertigo mu baska bisi mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam:))Ojem kış sezonu Essie..Numarasına bakar söylerim ama rengi petrol mavisine bakan bir lacivert..Böyle anlatınca bir garip oldu ama gerçekten renk süperr herkes bayıldı..Sevgiler

      Sil
  9. Hangi kuafore gidiyosunuz acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tonı&Guy Etiler:)))Röfle için oraya gidiyorum!!!Fön için evimin yakınındaki Bahçecik kuaföre:))

      Sil
  10. Bir de takilariniza hayranim gercekten ben taksam cok komik durur sizde cok guzel duruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eminim sizde de harika durur:)))Kendinizi kısıtlamayın böyle!!!Veee çok teşekkürler beğendiğiniz için..:))

      Sil
  11. Bir kiziniz var anladigim kadariyla kimbilir onu nasil giydiriyosunuzdur? Bir gun onun resimlerinide yayinlarmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evett 10 yaşında:)))Aslında artık kendi giyiniyor..Ergen durumları yani:)))Ona kalsa bütün bloga kendi resimlerini koyar ama ben daha erken buluyorum..Belki özel bir gününde olabilir:)))Bu arada kendide giyinse tarzı hiç fena değil yanii!!!

      Sil
  12. Benim oglum da 9 yasinda. Kesin erken ergenlikte bunlar. Bugun karar verdim... ;) E.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben her gün karar veriyorum..:))Dili gün geçtikçe uzuyor,Pinokyo'nun burnu gibi!!!!Hahahaa ona böyle bişey dediğimi duysa beni boğar:)))

      Sil
    2. O kadar dil ve sinir bende olsaydi o yasta, bugunleri goremezdim kesin.

      Sil
    3. Walla babam bana bı bakardı dırekt ağlardım!!!Bizimkine öyle bakınca şışşt şışşt sakin ol diye şarkı söylüyo:)))

      Sil
  13. Hahahaah iyiymis. Benimki de nooldu diyo

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...