25.10.2012

TEŞEKKÜR EDEN BAYRAM YAZISI....


Aslında bir süredir yapmayı planladığım birşeydi...Bekledim çünkü bayram yaklaşıyordu ve ufak bir bayram yazısıda yazmak istiyordum..Lafı daha fazla dolandırmadan konuya giriyorum kızlar:)))
Öncelikle hepinize teşekkür etmek istiyorum..Gerçekten de bu blog tamamen amatörce duygularla hazırlanıyor ve sizler yayın hayatına başlaması çok kısa süre olmasına rağmen inanılmaz bir ilgi gösterdiniz...İki ay gibi kısa bir sürede günde yaklaşık 5000 kişinin ziyaret ettiği,paylaşımlarda bulunduğu,yorumlarıyla renklendirdiği çok keyifli bir blog haline geldi..Buradan tüm öpücük yollayan kalpçiklerimle sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim:))))


Tabiki bu tek başına altından kalkabileceğim bir olay değil..Postlarımın yazılarını yazarken ismi geçen bir sürü arkadaşım var biliyorsunuzki:)))Öncelikle aramızdaki ismi EDİTÖR olan ablamaaaa,sonrasındaher türlü modellik kaprisimi çeken Foto Nihat arkadaşlarımaaa(Aslı,Esin,Didem,Tuğçemmmm,Gaye vee arada Nazikom) çok çok teşekkür ederim!!!!
Tüm bunların dışında bir isim varki onu sona sakladım...Blog açtığımı duyduğu ilk andan itibaren her türlü desteğini esirgemeyen Burcu Es'e de çokkk teşekkürler:)))
Hahahaaa kendimi Oscar ödül töreninde gibi hissettim:))))Amaaa bu blog benim hayalimdi ve bu kadar keyif aldığım birşeyin beğenilmesi inanılmaz birşey benim için..Yani bu çocuklar gibi şen durumumu anlayışla karşılayın:)))

Bu arada beni instagramda da yalnız bırakmıyorsunuz..
allaboutfashionnnnblog instagramımın takipçi sayısı 1800'ü geçti!!!Üstelik oradaki takpçilerim sadece Türkler değil kızlar:)))
,stilinolsun instagramımda yeni olmasına rağmen hızla büyüyor...hepinizi instagrama bekliyorum..:)))))))
Veee bayram dileklerime geçelim:)))Buradan herkese ama herkese İYİ BAYRAMLAR..Umarım bu bayram hepimiz için çokkk mutlu ve huzurlu geçer..Sevdiklerimizle,sevip ama yanında olamadıklarımızla,arkadaşlarımızla...
Bende bu bayram sevdiklerimin bir kısmıyla beraberimm..Her zaman gitmekten çok mutlu olduğum,çok keyif aldığım bir yerde olucam inşallah..Dilerim hepimizin bayramı güzel geçer:)))Kendinize çokkkkkk iyi bakın...

10 yorum:

  1. Bayramın kutlu olsun.

    Daha önce de teşekkür etmiştim ama bayram sevinciyle bir kez daha teşekkür edeyim :). Bize bu güzel blog'u kazandırdığın için sağ ol. Artık günlük rutine döndü, uyanınca bir kez, gün içinde belki başka post hazırlamıştır diye birkaç kez ve yatmadan önce de bir kez olmak üzere blog'unu keşfettiğim günden beri illa ki giriyorum.

    Her kombinin şahane, tarzım olmayanlar da oluyor bazen ama onlar için bile "hmm, güzel kombinlemiş" dediklerim oluyor. Tarzım olanlara illa ki yorum yazıyorum.

    Umarım blog'un daha da gelişir günden güne, nice bayramlarını kutlarız senin ve hiçbir zaman bu şık/spor/günlük hayatta rahatlıkla uygulanabilir tarzını ve uygun fiyatlı ürünlerle pahalı ürünleri birbirine karıştırma tercihinden vazgeçmezsin :).

    Sevgiler, saygılar <3.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi Bayramlarrrr!!!!Gerçekten de çok güzel şeyler yazmışsın..Çok içten ve gerçek düşüncelerini yansıtan abartısız bir yorum olmuş..En çok da o mutlu etti beni zaten..Bir şekilde hepinizle ortak bir yolda buluşmuşuz demek ki..Sana hitap etmeyen kombinlerime bile ılımlı yaklaşmışsın:))Umarım daha pek çok bayramda beraber oluruz!!Sayenizde bende motive oluyorum:))Veee tarzımın değişeceğini sanmıyorum çünkü ben zaten gündelik hayatımda da böyle giyiniyorum...Yani blog için ayrı kombin yapmıyorum..Ucuz/pahalı arasında dengeleme yapıyorum yani:))Böylesi hem daha ekonomik hem daha keyifli!!!
      Tekrar teşekkür ederim yanımda olduğunuz için:)))İyi ve mutlu bayramlar...
      Bu arada son şey;yorum bıraktığında bana ismini de yazarsan çok memnun olurum tabi bi mahsuru yoksa senin için..Böylece her yrm bıraktığında seni tanımış olurum:)))Çokkk öptümmm!!!

      Sil
  2. Sana da iyi bayramlar!!!!! Blog ve instagram sayesinde seni ilgiyle, severek, merakla, takdirle takip ediyorum.... Günümüze renk, heyecan, enerji katan pozitif kadın!!!!! Kombinelerine alkış tutuyorum bu arada:))))))

    Sevgiler, Bunny;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunnyyyyyyyım:)))Seni seviyorum!!!!Sizler olmasanız bu blog biraz zor olurdu..Harika çekimlerin sayesinde varoluyorum Bunnyım:)))
      Kombinlerimde sınıftan geçmiş daha ne istiyim ben:))))

      Sil
  3. Bayramda nerdesiniz biraz da tatil paylaşımları lütfen :)) bekliyoruzz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaa kızlar o da bana özel kalsınnn:)))Yorumlarınıza cvp verebileceğim bir yerdeyimmm!!!Yani her yer..:))

      Sil
  4. Canim arkadasim;
    Nefis bir bayram yazisi olmus....blogunda senin kadar guzel!!!!basarilarini sonsuz kere devamini dilerim....tekrar bayramin kutlu osun!!!!!Esin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım Esinim!!!Sayenizde inanılmaz keyif alarak hayalimi gerçekleştiriyorum...Hepimizi çok seviyorum kızlar:)))İyi bayramlar my buddy!!!

      Sil
  5. size de iyi bayramlar:)))bugün ne giydim olacak mı??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar iyi bayramlarrr:)))Walla çekimler yaptım ama şu an kontrol editörümde yani o ne derse o:)))))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...