31.10.2012

YENİ AŞKIM..:)))


Evettt kızlar yeni aşkım zeytinyağından yapılan maskeler..:)))
Bu da başka bi tarif..
Hemen sizinle paylaşmak istedimm!!!
Zeytinyağı bir kapta kaynar olmayacak kadar ısıtıyorsunuz...Sonra da kuru saçınıza sürüp,iyice yediriyorsunuz..45 dakika saçınızda bekletip yıkıyorsunuz.
Saç için en doğal nemlendirici maske bence..:)))
En kısa zamanda denemeyi planlıyorummm!!!!

4 yorum:

  1. gene ben benimde bir önerim olucak gerçi güzelleşmeye çok ihtiyacınız oldğunu düşünmüyorum ama:)cildi besleyici maske önermek istioyrum buda benim aşkım:) herkesin işine yarar umarım:) malzemeler
    1 havucu temizleyip rabotta ezin
    50 gr lor peyniri ve 1 çorba kaşığı mısır nişastası ilave edip karıştırın yüze veya boyna sürülüp yarım saat bekletildikten sonra ılık su ile durulayıp havlu ile tampom yaparak kurulanabilir benden bu kadar umarım deneyip menmun kalırsınız benimde yardımım anca bu kadar olabildi size:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika bi tarife benziyor ammaa senden bi şey rica edicem..Acaba hangi cilt tipleri için uygulanmalıı onuda belirtebilir misin???Çünkü bu harikaaa maskeyi blogda post yapmak istiyorumm..Detaylı bilgi vermek istedim de ondan::)))Şimdiden çok çok teşekkürler..!!!Gerçektende zahmet edip yazman büyük incelik..!!
      Veee son olarak tabiki güzelleşmeye ihtiyacım var..:)))

      Sil
  2. Günaydın güne pozitif başlamanın keyfi içersindeyim gerçi sizin yazılarınızı okurken hep böyle oluyorum:) verdiğim tarifi beğenmenize ilgilenmenize çok mutlu oldum.Bu bir besleyici maske olduğu için her türlü cilt tipine uygun yanlız sivilceii akne problemi yaşıyanlara tavsiye etmiyorum dilerim blogda okuyan herkesinde dikkatini çeker güzelliğnize bir yenisinide ben eklemiş olurum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürlerr geri dönüşünüz içinn:)))Kesinlikle bunu herkesle paylaşıcam vee tabiki bu detayı bilmemde süperr oldu..Böylece yanlış bi yönlendirme yapmamış oluruz..:)))İyi pazarlarrrrrr

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...