3.11.2012

BEĞENDİĞİMİZ TEK SARIŞIN!!!

Gerçekten de kızlarla beğendiğimiz tek sarışınsın Daniel!!!Bütün Bond filmlerini seyretmiş biri olarak Daniel Craig'i tek geçerim kızlar...Bir adam hem sarışın olup hem de bu kadar cool olabilir mi!!!Bir role bu kadar yakışabilir mi!!!Veee bir o kadarda şık olabilir mi!!!Tabiki Tom Ford sayesinde..Film şahane(bence:),Daniel şahane,Bond'u giydiren adam hepsinden şahane olunca bize de oturup hayran hayran filmi seyretmekten başka çare kalmıyor kızlar!!!!Herkese iyi seyirlerrrrr!!!!


11 yorum:

  1. Beğendiğiniz tek sarışın mı? Siz o zaman erkek görmemişsiniz. Dünyanın en yakışıklı erkekleri sarışın ya da kumral oluyor. İtalyan erkekleriyle beraber yakışıklılıkta nam salmış ülke Finlandiya'dır, sarışın ve yakışıklısı boldur =)).

    Daniel Craig cidden çok karizmatik ve yakışıklı... Kellan Lutz, Paul Walker, Brad Pitt, Alexander Skarsgard, Leonardo DiCaprio ve daha niceleri :).

    -Derya-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo karşımda bi sarışın sever var ve ben damarına bastım galiba.:)))Şaka bi yana tabiki sarışın adamlarda çok yakışıklı oluyorlar ki sen yeterince örnek vermişsin zaten amaaa ben zaten kızlarla olan kişisel yorumumuzu yazmıştım..Yani kendi aramızdaki muhabbetimize istinaden yazılmış bi yrm:))Bu arada bende sarışınım ama işte napalım zevk böyle bi şey!!!Kişiye göre değişiyor!!!Kendine iyi bak Derya:)))

      Sil
    2. Evet zevk kesinlikle kisiden kisiye degisiyor ve iste bir ortak noktamiz daha. Sarisinlari ki buna daniel craig, brad pitt ve daha niceleri dahil, hic ama hic begenmem. Erkek dedigin belki kumral ama mutlak esmer olacak: tom ford, keanu reeves, robert downey JR ve esim ;))))) sevgileeer E.

      Sil
    3. Hahahaa kesinlikle tüm dediklerine katılıyorum E..Gerçektende ortak bir noktamızı daha keşfettik!!!Çok öptümm iyi haftasonları:)))

      Sil
    4. Ben de optum. Iyi haftasonlariiiii

      Sil
    5. filmi izlemek için sabırsızlanıyorumm! daniel craig şahane bir adam. cidden çok karizmatik ben de hiçbir filmini kaçırmam. bu arada derya isimli arkadaşa da sonuna kadar katılıyorum! sarışın erkekler çok çekici.

      Sil
    6. O zaman filmde gözlerini kırpmadan Daniel'a bakacaksın çünkü karizması tavan yapmışşşş.:)))

      Sil
  2. Daniel Craig karizmatik bir adam ama asla tek beğendiğim sarışın değil :). Kendim sarışın ve mavi gözlüyüm ve nedense sarışın erkekleri daha çekici buluyorum. Esmer erkekler hiç hoşuma gitmiyor, çok sıradan geliyor. Tabii zevk meselesi. Filmi ne yazık ki daha yeni izledim ve Daniel Craig'in karizmasına hayran kaldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evettt kesinlikle bayılıyorum bu adama..:))İnanılmaz bi karizması var..!!!

      Sil
  3. zevkler ne kadar da farklı... bana göre de erkek dediğin belki kumral ama mutlaka sarışın olacak ;). david beckham, dolph lundgren, james dean... bekar olduğum için eşim diyemiyorum ama evlenirsem kuvvetle muhtemel sarışın bir erkek isterim :). erkekte zevklerimiz farklı ama kıyafetlerinizi çok beğeniyorum.

    merve

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Merve..:))Öyle örnekler vermişsinki neredeyse postumu silicem blogtan hahahaa ama haklısın zevkler farklı olabiliyo tabiki.:))Neticede ortak bi noktada buluşuyoruz işte...Çok teşekkürler beğendiğin ve takipte olduğun için..:))Sevgilerr

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...