20.11.2012

FAZLA ZORLAMA BLOGGER..!!!

Bu kadar ışıltılı bir üstü(ki kendileri ikinci adresim Zara'dan:))askıda görüp bayılırsanız,neyle giysem acaba diye yaklaşık iki hafta kafa yorarsanız ne olur..????Gene ennn başa dönerrr ilk aklınıza gelen kombini yaparsınız..:))İki hafta boyunca,soyunma odasında her gözüme iliştiğinde kafamda bi dolu kombinasyonlar döndü...ne eteği kaldı ne elbisesi..hahahaa niye bu kadar zorladıysam..!!!Neticede giy içine sıradan uzun kollu bi gri t-shirt,altına benzerlerini her yerde bulabileceğiniz siyah bi Jbrand skinny,bi de Rag&Bone bootiler...Elinede alll mini üç renkli Celine..Birazda takıyla olayı süsle..Kolyeni bilezik yap mesela...(sol bileğim yani..:)))..Ohhh miss gibi oldun işte..Hayır anlamıyorum ki neden bu kadar zorluyosun..hahahaa yoksa blogger oldun diye illa enteresan bi kombin yapman mı lazım zannediyosun..:))
Ahh bu iç sesss..bazen dinlemek lazım..hımm hatta çoğunlukla..:))Haksız mıyım kızlar..!!!









12 yorum:

  1. Günaydın günaydınnn güüünaaayyydııınnnnn

    Sanki bir bütün olmuş gri tshirtle, ayrı parça oldukları bile çok belli olmuyor, herzamanki gibi müthişsin söylemeye bile gerek duymuyorum artık...

    İnsanın ilk aklına gelen hep doğrudur fln diyolarya, canlı örneği işteeee:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günaydınnnn..:))Gerçekten de öyle ne demişler..en iyi yol bildiğin yol..hahahaa gerçi o lafı bu gibi durumlar için dememişler amaaa..!!!öptümmmm

      Sil
  2. merhabalarrrrr efenim:))hastalığımı atlatmanın keyfiylee koştum geldım pc başına dedim bugün bloggerim kendine has neler tercih etmiş:)aslında okuyunca yazını seni düşündüren bir seçim olmuş ama almış olduğun üste sen değsin istedin ben seni anladım hazır bu kadar ışıltılıyken farklı bişey yaratmak istedin ama şuç sende değil buna gdilicek türde anca böyle olurdu zaten belki siyahta giyelebilrdi veya borda diycem oda boğardı:))hahaa bende burda öneriler getirmeye çalışıyorum kendimce ama zaten olmuş bu şekilde harikasınn düşünüp durmanı gerektircek bişey yok sen her halinle güzelsin zaten seni her halinle seviyorum ben:))öptümmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamm..:))Öncelikle iyileşmene çokk sevindim onu belirteyimm..:))Bende senin gibi kafa yordum yordum nihayetinde bu şekline karar verdim işte..Fena da olmadı yani..hahaaa çok çok öptümmm!!!

      Sil
  3. Sevgili blogger,

    Yine, tek kelimeyle, muhteşemsin! Çok samimi söylüyorum. Maşallah Maşallah diyelim nazar değmesin. Şu sıralar çok yoğunum (sürekli bir esneme durumundayım, sanırım kronik bir hal aldı, çalışma arkadaşlarım "la nuit c'est fait pour dormir!" - gece uyumak içindir diyerek dalgalarını geçmeye başladılar)ve bundan dolayı muhteşem postlarına son zamanlarda yorum yazamadım ama seni takip etmeye devam ettiğimi binmeni isterim (daha ziyade twitter'dan). Beni giydiklerin kadar blogunda yaydığın pozitif enerjin de çok etkiliyor. Özel hayatında da sanırım böylesin, hayat arkadaşın çok şanslı!

    çok öpüyorum,

    bisous bisous (Ankara'dan)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ohhhh nihayet senden haber alabildimm..!!!Bi ara gerçekten merak etmeye başladım hattasana mail bile attım hahahaa ama galiba yanlış adrese gitti..Bugün bile aklıma geldin..:))Artık aramızda nasıl bi telepati oluştuysa..yorum yazmışsın..:))Takipte olmana çokk sevindim amaa arada yorum bırakta bende kafamda fanteziler kurmıyım..
      Pozitifliğimede gelirsekkk walla hepinizin sayesinde demeli..Beni motive ediyorsunuz..Tabiki her zaman ve her an pozitif olamıyorum amaaa genelde hayatı akıla bırakmış bir tip olarak daha toleranslı oluyorum diyelimmm..:))
      Çok çok öptüm seni vee kendini özletmee..:))

      Sil
  4. hıımm dikkatimi ilk çeken şey bugün az yorum var.şaşırdımm:D dikkatimi çeken ikinci şey bu aralar size baktıkça kendimi görüyorum...gerçekten herşey benziyo kısa üstleri çok severim renkli tahta boncuklardan yapılmış bir kolyem var ben onu (uzun olmasına rağmen:P:D) bileğime sarıp kullanıyorum özellikle tek renk kıyafetlerde çok güzel görünüyoo:D neyse her zamanki gibi çok uzattım yarın 3 tane sınavım var dualarınızı esirgemeyin lütfennn:D eda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hımmm Edacım bak işte ortak noktada buluştuğumuz için bu kadar enerjimiz tuttu seninle..:))Yarınki sınavlarında çok çok başarılar !!!inşallah hepsi harika geçer..!!!

      Sil
  5. Gerçekten ilginç + güzel bir kombin olmuş. Pullu bluzü Zara'da görsem ne kadar minik ve kısa, nerde giyeceksin yahu der bir kenara bırakırdım eminim. Çok hoş durmuş üzerinde, biraz etnik, biraz spor bir görünüm, perfecto!
    Almanya'daki Zara'da göremedim, arz-talep durumu mu acaba, her neyse ben bunu araştırmaya devam edeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler..Gerçekten de şnsanda enteresan bi hava yaratıyo..:))İnşallah bulursunuz Almanya'da..İyi geceler..:))

      Sil
  6. merhaba,
    Öncelikle blogunuzdan kızkardeşim vasıtasıyla haberdar oldum.Yaklaşık 12 gün falan oldu.Ancak blogu açıp okumak tuhaf bir şekilde günlük rutin hayatımın bir parçası durumuna geldi.Bunda tabii ki yaptığın kömbinleri çok beğenmenin etkisi var ama tuhaf bir şekilde de samimi buluyorum...
    ilginç birşey işte.
    keyifli,sıkmayan bir blog çalışması:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba..:))Vee kulube hoşgeldin..!!Çok teşekkür ederim..samimi bulmana çokk sevindimm..:))Demekki sizlere yansıtabilmişim birazda olsa kendimi..Lütfen yorumlarına devam et..!!

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...