10.11.2012

BİLEKLERİMİ KESİCEM..!!!

En sonunda olacağı bu..aksesuar dediniz mi bende akıl filan kalmıyor çünkü..:)))Her tür mantıktan uzaklaşıyorummm...!!!!Gözlerim dönüyor..rüyalarıma giriyor..:))İşte  Carolina Bucci bu bileziklerde gene böyle bi etki yaptı bende...hahaa zaten bileklerimi kesicem demem de ondan..!!!Böylece her gördüğüm aksesuara atlamıycam..)) şimdi düşündümde hadi bilekleri hallettim pekiii boynumu napıcam..)))) Satın almak isterseniz, net-a porter da satılıyor kızlarr..

10 yorum:

  1. bugünde hiç yorum yazan yok işte herkes sizi merak ediyooo.eda :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaaa neden böyle sence..!!!Sanırım herkes bugün ne giydimin takipçisi..!!!Neyseki sen varsın Edacım..:)))

      Sil
  2. ben sızın yazdklarınız sayesınde farkına varıyrum modanın kalbı o güzel tavsiyelerinizde:)yuzunuzu gormesemde sesınızı duymaksakta kıyafetlerınız ve o essız onerılernız yetiyo:)bence bu güzel seçimlerin ardıdan zaten kraliçe çıkcağına şüpem yok bılezıklerle ılgılı bı yorum yapmadığımı farkettim şimdidee:) ben kendimi size övmmeye adadım herhalde:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhhhhh bayıldım yorumlarınıza..:)))O kadar güzel sözlerki resmen kızardım yani...Gerçekten de bu kadar övgüyü hakediyor muyum bilemedim...Çok şanslıyım çokkkk..!!!!

      Sil
  3. selam, bileklikler harikada ben baska birşey dicem, ayşe arman nın dolabında niye sen el atmadin???kismet by milka dan tanisikliginiz vardır diye düşünüyorum...hayır bugün seni yazardı daha çok insan tarafindan tanınır, takip edilirdin :) ne biliyim yazısını okuyunca keşke azra yı (adin bu di mi? yanlış demiyorum) yazsaydı dedim içimden ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sealm Bahar..:!!! Bu soruyu bugün soran kaçıncı kişisin bilemedimm...Genelde arkadaşlarımdan geldi bu yorumlar amaa şöyle diyimm gardrop gurusunu şahsen taımasam da instagram takipçimm ve kendine has bi zevki var ..Ayse Armanla şahsi bi tanışıklığım yok zaten sadece Milkayla varr vee zaten olsada istemezdim galiba çünkü ben bazı şeyleri akışa bırakmaktan hoşlanan bi tipim..:))Benimki çok yeni bi blog veee zaten herşey planladığımdan daha hızlı ilerliyor..Henüz 3 aylık bilre değilll ama günlük tıklanması çokk fazla..Masallah dıyım..:)))Herşeydeınde dışındaönemli olan şey frekans bence veee ikisinin frekansı tutmuş..:)) Ama sanada çok teşekkürler aklına geldiğim içinnnn...:))))
      Öptümmmm

      Sil
  4. Zevkinize hayranim ve beraber calismak isterdim sizinle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokk teşekkür ederim..:)))Çalışmak derkenn..:)??

      Sil
    2. Stilist, buyer, designer, adini siz koyun! :)

      Sil
    3. Hayalperest stilist,profesyonel buyer,amatör desıgnerım..hahahaa..Kemdinize iyi bakın..:))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...