28.11.2012

HAFTANIN STİL-İNİ ASLI ŞEN

Dün gece instagramda gördüm bu resmini..Vee tek kelimeyle bayıldım..TOG gecesinde çektirmiş..Bana göre Aslı Hanım'ın son zamanlardaki ennnn güzel halidir..Kıyafet zaten çokk güzel belli..Gerçi boydan fotosunu henüz göremedim amaa görünen kısmıyla bile yeterince şık zaten..Saç çok sade..Amaaa bence onu haftanın Stil-ini yapan şeyyy muhteşem makyajı..!!!Kesinlikle mükemmel olmuş...
Bu mükemmel makyajı yapan kişiyi buradan tebrik ediyorum amaa en büyük alkışım tabiki bu güzelll makyajı sade bir şıklıkla birleştiren Aslı Şen'e..!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

11 yorum:

  1. Aynen katılıyorum Cok hosgorunuyor

    YanıtlaSil
  2. Saçı ve makyajını beğendim,kıyafeti anlamadım,o yüzden yorumsuzum.

    YanıtlaSil
  3. aslı hanımı her zaman beğenirim çok zarif bir duruşu var, bu resimlerinde de çok şuh duruyo, makyaj süper, bir de sanem hanımın saçının tonunda değişiklik yapması gerekiyo bence, platinlikten öte beyaz olmuş artık:(

    selin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Selin..:)Bende Sanem Tezman konusunda sana katılıyorum..Sanırım Siren Ertan gibi dipten aynı renk yapmış ama eski rengi çokk daha güzeldi bence..

      Sil
    2. asli hanimi yillardir takip ederim nihayet tarzini bulmus:)))) ve muhtesem olmussss:))) cok begendim

      Sil
  4. cokk begendimmm:)))

    YanıtlaSil
  5. goz makyaji yikiliyor😊

    YanıtlaSil
  6. Aslı hanım çookkk güzel gerçekten

    YanıtlaSil
  7. Sevgili stilinolsun bence elinize su dokemez

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokkk teşekkürr ederim amaaa Aslı Hanım'ın hem tarzını hemde pozitifliğini seviyorum..İnstagramada birbirimizi takip ediyoruz..Şahsen henüz tanışmadım amaa ortak bazı arkadaşlarımız var..Tanımadan da o olumlu enerjisini gayet net hissedebiliyorsunuz..:)))Tüm bunları neden yazdın dersen..hahahah sanırım yeri gelmişken kendisi hakkındaki fikirlerimi de belirtmek istedim galiba..
      Konunun özüne gelirsekkk herkesin tarzı farklı vee ben gerçekten çokk beğenerek yaptım bu postu..bence bütünüyle mükemmel bi kombin olmuşş..:))
      Sevgilerrr

      Sil
  8. muhteşem olmuş tanıyamadım bile bir an :D
    sade ve çok şık

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...