19.11.2012

HAFTAYA NASIL BAŞLARSAN...

Gerçekten de ben bu lafa çok inanırım...Çok denedim..hahaaa hafataya nasıl başlarsam bütünnn haftam öyle geçiyor..Ehh bende haftaya payetli başlayayım da bütün haftam ışıltılı geçsin dedim..:)))
Havalar kapalı amaaa çok da soğuk değilken bendee halaaa çorapsız çizmeler giyebiliyorkenn etek olayına aynennn devam ediyorum kızlar...!!!O nedenlede yeni aldığım Zara etek üzerine Mango jean gömlek giydim..Amaa gelecekteki planlarım arasında üzerine kazak giyerek kombinlemek de var..:)))Bu muhteşem eteğin altına etoupe rengi Hermes çizmeleri giydim veee aynı renk Hermes clucthımı aldım..Etek çok ışıltılı olduğundan,kaybolmasın diyee fazla takı takmadım..Sadece Hermes bileklik vee İpekyol kolye..hatta kolye bile fazla geldi amaa en kötü sıkılırsam çantama atarım diyerekten taktım..:))Üzerimede resimlerde olmayan(hahaa çünkü çekmeyi unuttum..:))çizmelerin rengiyle altın rengi karışımı Tory Burch hırka aldım..Kısacasııı..haftaya ışıltılar içinde başladım..umarım tezim doğru çıkarda haftam harika geçer..:))Tabiki sizlerinde..!!!Herkese iyi haftalarrrr..!!!




27 yorum:

  1. günaydınnn güzeller güzelimm..:) haftayaa hastayım hasta diyerek başlıyorumm:))haha bugün benim dostlarım ıhlamur ada çayı süslenmeye halim olmıycak bir gündeyim:))haha ama seni görünce kendime geldim böyle güzel bir post görünce tutamadım kendimi uzanmış bir halde yazıyorum etegin çok güzel olmuş üzerine gömlekte uyum sağlamış ama kazaklıda baska bi zaman görmek istiyorummm :) bugün snekarsız güne başlamiişsn ama zaten gidicek gibide deilmiş altına:)kısacası sen her zaman ışıl ışıl o gözlerinle fiziğinle hep mükemmelisn gene degişen bişey yok:))öptümmm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa üzüldüm şimdi..Çok çok geçmiş olsun..kısa zamanda iyileşirsin inşallah..:))teşekkürler güzel sözler için hastayız ama maşallah yorum formundan hiçbir şey kaybetmemişsin..:)))öpüyorum seni ..

      Sil
    2. çok teşekkür ederimm..seni hep böyle görmek bana ilac gibi geliyo zaten:))kendine çok iyi bak!!

      Sil
  2. Günaydııınnnn,

    Ben haftaya siyahlar içiresinde başladım şaka gibi, umarım üzerimdeki siyahların değil aksesuarlarımdaki dorelerin etkisi sürer hafta boyunca hahahhaa:))

    Sana şu aralar favırim olan ve eteğini görünce direk aklıma gelen Rihanna-Diamonds şarkısını armağan ediyoruuummm eteğinle uyumlu olsun diye, haftan günün hepsi güzel geçsin!!

    http://www.youtube.com/watch?v=lWA2pjMjpBs

    Dinledikçe beni hatırla:Pp

    Sümeyra
    birdilimportakal.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadına bayılıyorum..şarkıya bayılıyorum..ee birde sen göndermişsin ..hahaaa daha ne olsun..:))teşeklürler beğendiğin için..!!!vee siyah deyip geçmeyelim kesinlikle en sevdiğim renk..:)))öptümmm

      Sil
  3. mrb.gömlek bu sezonunmu acaba.çok hoş olmuşsunuz.
    yanlız bi önceki postunuzda arkadaşınızın botu için tarkan da giyiyor harikalar yazmışsınız bence feciler tarkanın giymesi botu fecilikten kurtaramıyo yani.keşke oda giymeseymiş(:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba..:))Hayır gömlek bu sezon değil bi önceki sezona ait..
      Veee Aslı'nın botlara gelincedeee açıkçası ben bayılıyorum...belkide güzel bi çekim yapamadım ondan gözünüze hoş gözükmedi..tabiki herkesin zevki farklı..Amaa Aslı gerçekten tarzını beğendiğim ender kadınlardandır..:))
      Bu konuda anlaşamadık yani sizinle..Kendinize iyi bakın..

      Sil
  4. bu süperrrrinde süperi renkler muhteşem görünüyooo:D eda

    YanıtlaSil
  5. muhtesem gorunuyorsunuz her giydiginizle her giydiginiz o kadar yakisiyorki her gun takip ediyorum bir an once aksam olsun istiyorum bu fiziginizi neye borclusunuz gercekten merak ediyorum :)))
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba..:))Teşekkürler öncelikle beğendiğin için..Gönül isterdiki hiçbir şey yapmadan böyle kalıyorum demek..hahaaa ama öyle değilll..zaten ince yapılıyım ..tabiki bunu korumak zorundayımm..:)))Haftada 3 güz özel hoca eşliğinde spor yapıyorum..daha çok karın,bacak vee popo çalışıyoruz...İçinde plates de olan karışık bi program..Yemek yemeyi çokkk seven biri olarak spor yapmadan durmam imkansız..Hiçbir şey yapmazsam yürürümmm..yada yazsa yüzerim..çok yediysem diğer günler kendimce dengelerim..amaa tatlı konusunda hiç affetmem..:))Her zaman deli gibi yerim...kısacası diğer kadınlar gibi takılıyorum..!!!çok öptümmm

      Sil
  6. cantaniz ve cizmeleriniz o kadar harika ki, inanin cubuklu pijamalarinizla bile kombinleseniz harika dururdu:) renkler, uyum sahane olmus.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh çok teşekkürlerrrr..!!!O zaman bi günde pijamalarla deniyimm..!!!

      Sil
  7. Haftasonu bu etegi almayi dusundum elim gidip geldi durdum almadim bak simdi de uzuldum :( ( bu arada acces. Gullu cantamla cok mutluyum )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaaa hala şansın var..:)))veee bende güllü çantana sevindimmm..!!!

      Sil
  8. Zara'dan giyinen biri olarak Greenpeace'den gelen maili sizinle paylaşmak istedim.Greenpeace'ın sitesinde ayrıntıları okuyup destek verebilirsiniz.




    Eğer ZARA’dan alışveriş yapıyorsan giysilerinde zehirli kimyasallar taşıyor olabilirsin.

    ZARA şu anda dünyanın en büyük moda zinciri. Giysilerini oradan almıyorsan bile, ZARA’nın yüzlerce tedarikçisinden ve ürettikleri milyonlarca giysiden yayılan kimyasallar çevreye ve sana zarar verebilir.

    Bu yılın başlarında ZARA’nın giysilerini test ettik. Suda çözünüp zehirli ve hormon bozukluğuna neden olan maddelere dönüşen bazı kimyasallar tespit ettik. Hatta boya maddelerinden yayılan ve kansere neden olan kimyasallara rastladık. ZARA’nın acil olarak detoksa ihtiyacı var!

    ZARA’yı detokslamak için kampanyamıza katıl.

    Moda bir yandan güzelleştirirken diğer yandan toksik kirliliğe neden olmamalı. H&M ve Marks & Spencer bunu çok iyi biliyor. Onlar ürünlerinden ve tedarik zincirlerinden yayılan tüm zehirli kimyasalları ortadan kaldırmak için söz verdiler. Fakat, dünyanın bir numaralı moda zinciri ZARA’dan henüz ses yok.

    Fabrikaları, nehirleri ve moda endüstrisini temizleyebilmek için ZARA’dan da bu sözü almamız gerekiyor. ZARA’nın kirli çamaşırlarını seninle paylaşıyorum, çünkü onları değişmeye ikna edebilmek için dünyanın dört bir yanında hep birlikte mücadele etmemiz gerekiyor.

    ZARA trendleri ve hakkında konuşulanları yakından takip etmesiyle ünlü. Sosyal ağlarda milyonlarca takipçisi ve hayranı var. Biz de bu mücadeleye milyonlarca kişi olarak başlıyoruz.

    Onları detokslamaya ikna edebilecek güçteyiz. Bunu daha önce ZARA’nın rakiplerine ve dünyanın önde gelen spor giyim markalarına karşı başardık.

    Bizimle misin?

    ZARA’nın ürünlerinden ve tedarik zincirlerinden yayılan tüm zehirli kimyasalları ortadan kaldırması için başlattığımız kampanyaya katıl. Hepimiz moda kurbanı olmadan harekete geç!

    Küresel DETOX ekibi adına
    Yiğit Erçevik
    Greenpeace Akdeniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba...Aslında bu mail bugün yemekte beraber olduğum ve tekstille meşgulbi kız arkadaşıma da geldi..Bizede okudu..Samimi olmam gerekirse ne yapacağımızı bilemedik..Hem uygun fiyatlı olduğu hem dee gerçekten hoş parçalar bulabildiğimiz için tercih ediyoruz amaa yanı bu durumda hoş değil..Bende sizin mailinizi yayınlamak istedim böylece herkes kendi kararını verebilir..Teşekkürler tekrar sizede..Herkesi bilgilendirmiş oldum sayenizde..

      Sil
  9. Sizi büyük bir zevkle hergün takip ediyorum ve BAYILIYORUM.size sormak istedigim birsey var cevaplarsaniz cok sevinirim.ayni etekten bende aldim.Ama kisin corapsiz giymem imkansiz,siz kazakla nasil giyeceksiniz ten rengi corapla m?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamm..:))Tabiki cevaplarım..!!!Harika bi etek iyiki almışsınız..Evet kışın kazakla giymeyi planlıyorumm amaa mademki çorapsız giyemiyorsunuzz o zaman ten rengi değilde yaa krem rengi yün çorapla yada bu sezon çok moda olan soft altın rengi çoraplarla giyin derim..Bi kere ten rengi çorap yapay duruyoe bece yani bacakları doğal göstermiyor..Neden krem rengi yünlü derseniz çünküü krem rengi mus dediklerinden olursa o da hoş durmaz amaa yünlü olursa hem spor bi havası hemde göze daha hoş görünür...:)))Ayrıca içinde altın tonlar olan ışıltılı çoraplarda hoş durur bence...Ama bu mesele kafama takıldı şimdi..hahahha ben biraz daha bakınıyım etrafa gene haber veririm size..:)))Belki daha değişik şeyler bulurummm..!!!!

      Sil
    2. Tekrar benn..::))Tv seyrederken aklıma bı kombin daha geldi..hahahaa hemenn söyliyim..bence siyah boğazli kazak,altına meşhurrr eteğimiz ve simsiyah çoraplada harika durur..hatta en iyi bence öyle olur çoraplı..Altınada ister siyah ayakkabı giy ister siyah çizme..Böylece direkt etek patlar..:))Öptümm

      Sil
    3. Cok süper,cooooooooooookkkkkkkk tesekkür ederim.Sevgiler:)

      Sil
  10. Ay ben fizige bayıldım, nasıl cıtı pıtı guzel durmus! Payetli etekle kazak da cok guzel oluyor gercekten, burda tonlar cok hos.. Cizmelere zaten laf yok, vizon rengi cok seviyorum cok asil ve cok da kullanıslı oluyo. Neon renklerle de cok guzel duruyo bence:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen katılıyorum vizpn ve neon olayına..:))Kesinlikle superr oluyor..Vizon o kadar basıc bi renkki canlı renklerin yanına çokk yakışıyor gerçektende..!!

      Sil
  11. En çok bu kombine bayıldım galiba.2 gündür mesaimi fazla alıyor bu site:)) ayrıca herkese tek tek cvp mı yazıyorsunuz siz.Samimiyetiniz de bayıldım. Özlem A.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Özlem...:))Galiba cevap yazdıklarımdan biride sen oluyorsun..:))Walla başedebildiğim sürece bayılıyorum herkese geri dönmeye...Hatta dönemeuince rahatsız oluyorum...:))Samimiyetimin nedenide kafamdan geçenler aynennnnn geçtiği şekilde yazmam..hahaaa..hatta imla hatalarına kadar birebir yazıyorum yani..!!Bu kombin herkesin bayıldıklarından oldu..Bende sevmiştim..Het zaman yorumlarını beklerim..öptümm

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...