5.11.2012

SİNEMA GÜNÜ!!!

Bugün kızlarla sinema günümüzzz!!!Daha doğrusu ağlama günümüz..:)))Bilerek,isteyerek ve mendillerimizi hazırlayarak Evim Sensin'i izlemeye gidiyoruz!!!Bana kalsa çok daha rahat bi kıyafetle evden çıkacaktım amaa film sonrası öğlen yemeği sözüm olduğundan,rahat olmaya çalışan şık bir şeyler giydim..:)))
En rahat kotumşa işe başladım..Current Elliott boyfriend jean,üzerine Zara atlet giydim..Ceket olarak Zara Basic payetli ceketimi aldım. ..Ayakkabım son günlerin modası slipers dedikleri model lacivert kadife Miu Miularım..Çantam gene lacivert Celine..Bu ara mavi tonlarından gidiyorum galiba kızlar..:)))
Takılarıma gelince..Kolyem accessories,bileziklerim Hermes,Cartier ve Kısmet by Milka..Amaaa sol bileğimde benim için çok değerli bir bilezik varki söylemeden geçemiyeceğim..Sevgili arkadaşım Esin'in hediyesi..Kendisine şans getiren bileziğini bana hediye etmişti!!! Benim için manevi değeri büyük yani..
Evettt hazırım!!!!Kızlarla sohbete,ağlamaya ve gülmeye...Veee belki sinemadan canli yayına..:)))Bekleyin her an bi sürpriz yapabilirim!!!!
 
 

17 yorum:

  1. hahaaa sanırım duygusal bir filme gidecektiniz.bende hiç sevmem ağır ağır ağlamaklı geçen şeyleri.hani olurya kızlar sevgililerinden ayrılır haftalarca ağlar en nefret ettiğim şey hiç anlamam zaten şu sevgili muhabbetlerini(sıkıcı ergenler)neyse ayakkabı ve çantanıza bayıldım çok güzellerrr.cekete hiçbir şey demiyorum zaten...her zamnki gibi süperrğ. eda :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Eda!!!Açıkçası bütün ağlama hayallerimiz suya düştü çünkü hayatımızda seyrettiğimiz en facia filmdi!!!O kadar başarısızdıki ilk yarın saati kahkahalar atarak seyrettik veee sonrasında da zaten hemen çıktık..:)))
      Kıyafetime gelince teşekkürler her zamanki gini güzel yorumlar yapmışsın..:)))Sevgiler

      Sil
  2. Film ilk yarısında zaten herkesi güldürüyor.bütün duygusallık 2. Yarıda başlıyor erkekler bile hüngür hüngür ağlıyordu.sonuçta okadar emek verilmiş ve sonuna kadar seyretmediğiniz bir filmi faciaydı diye yorumlamanız komik ve cahilce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası bizim gülüşümüz filmin konusundan ziyade oyunculukların kötülüğündendi..Özellikle Fahriye Evcen'in saf ve masum kızı oynarkenki oyunculuğu kelimeler anlatmaya yetmez!!Hele o karadeniz türküsünü söylerkenki yapmacık haline ve kötü Türkan Şoray taklidine bütün sinema koptu..Zaten Özcan Deniz'in amerikan filmlerindeki cool serseri adamdan çakma marangoz rolüne diyecek kelime bulamadık!!!Walla ben daha Türkiye'de öyle bir marangoz görmedim:)))Tabi daha iki kelime konuşmadan sevgili olmalarıds ayrı bi mevzu!!
      Tabiki ikinci yarıda herkes ağlar çünkü konu acıklı zaten..Orada oyunculukların ve kurgunın süper olmasından değil hikayenin içinizi acıtmasına ağlıyorsunuz..
      Yani anlayacağınız cahilce bi yorum değil tamamen bilinçli bi yorumdu benimki:)))Emeğe tabiki saygım var zaten öyle olmasa zaman ayırıp hemen gitmezdim!!!Sadece Özcan'dan çokkk daha iyi bi film beklerdim!!!

      Sil
  3. Saate bayıldım? Markası nedir acaba? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. selam:)) ahh yakalayamadım seni tühh:(( uyarırdım sakın gitme diye :))bizde ağlamaya hevesli bi şekilde kızlarla kanyona gittik koşa koşa ..ağlamak için baya uğraşmak lazım..film tam bir facia...komedi filmleri katagorisinde yarışır:))

    sonuna kadar dayandık ha ağladık ha ağlıycaz diye:)) hahah sonuç fragmanlara aldanmam lazımmış bir kez daha anladık:))

    sevgiilerrr Elif...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh Elif bak bi konuda daha anlaştık:))Demekki tek gülen biz değilmişiz!!!Bende bi an sinema bilgimizden ve anlayışımızdan şüphe etmeye başlamıştım!!!
      Bu arada fragmandan hepimiz Özcan'ın evli olduğunu ve Fahriye'ye aşık olduğunu vede imkansız bi aşk yaşadığını anlamışızız..:)))Ne alaka değil mi...:))))

      Sil
  5. adsız arkadaşım..insanlar istedikleri yorumu istedikleri şekilde yapabilirler..harika süper muhteşem yada facia berbat her neyse işte..bunu söyleyen kişi komik ve cahil değildir bunu söylediği için emek verilmiş saygı duy klişe si ile bastırmaya çalışan zihniyet komik ve cahildir:))bak sende emek verip yazmışsın ama neye yarar saçma sapan bişey olmuş senin yorumunda...ben filmi sonuna kadar seyrettim sence yorum yapma hakkım varmı kriterlere uyuyomuyum:))filmin sonuna kadar salon gülmekten kırıldı o derece feciydi..duygusal film adı altında tanıtılan bi film komedi çıkarsa insanlarda facia der tabi...Özcan Denizi görsem olmamış bu derim olmamış git baştan emek ver o derece yani:)))
    neyse:))
    elif

    YanıtlaSil
  6. yok yok biz normaliz:)) hahhah
    Fahriye ve özcan ın oyunculukları hakkında yazdıklarının altına imzamı atıyorum:)) gerekeni yazmışsın o yüzden yazmıyorum bi daha:))sinema anlayışımı bilgimi seviyorum:)) seni ve tarzını sevdiğim gibiii:) bütün yıldızlar sana ..yine çok hoş olmuş sun bugün:)))*******************

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaa gerçekten seni seviyorum!!!Neyimi dersen tabiki yorumlarını!!!Resmen bi yorum tarzın var ve ben artık adını yazmasanda daha okumaya başlarken bu Elif diyorum..:)))Kendiye iyi bak...Yıldızlarım sana..:)))

      Sil
  7. Yogun bir gunun ardinsan blogunda yeni bir post var mi diye kontrol etmeden uyumak istemedim:)) filmin en azindan sizi eglendirmesine sevindim! Eeee o kadar zahmet edip gittiniz dimi?? :)) Ben en son ASKIn omru uc yil adli filme gitmistim, bir romantik komedi delisi olarak bayilmistim filme, filmin yonetmeniyle tanisma imkanim varken bunu kacirmama cok uzulmustum, zira adam Paris gece hayatinin bir kurdu, bu alanda ki kulturumu biraz daha genisletmek istemistim:))) ay ben yine kendimi kaybedip konudan konuya atladim:)) Yine cok guzel olmussun, kolyene ve cantana bayildim!!! Bu guzel ve samimi postun icin tesekkurler!! Sevgiler, aysegul bisous bisous

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selammm Ayşegül:)))Ne güzel hem sabah hemde akşam blogta benimlesin..:)))Bende seyrettim o filmi bubarada gerçekten süperdi!!Bende severim romantik komedi...Zaten genelde kadınlar bayılır erkeklerinde içi bayılır hahahaa tabi bu arada yönetmenle tanışma fırsatını kaçırman tam bomba olmuşş!!!Tanışsaydın banada anlatacak bi hikayen daha olurdu,hemde blogta...:)))Walla ben senin kendini kaybetmenden gayet memnunum çünkü sayende bende sadece teşekkür etmemiş oluyorum..:)))
      Bütünnn güzel sözlerin için teşekkürlerrrrr!!!!Çok çok öptümmm..:)))

      Sil
  8. kolyene ba-yil-dimm:) burda varsa ben de alicam :p
    Balki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Balki..:))?Sen bi bak bakalım eğer bulamazsan haber ver ,ben sana burdan alırım..:)))Kahve içtiğimizde de veririm!!!Nasıl fikir..:)))

      Sil
    2. Muhtesemm:)

      Sil
  9. merhaba ben adsız arkadaş müsaade ederse, filmin yarısında arkasına bakmadan kaçan biri olarak yorum yapıcam:))hayatım da gördüğüm en saçma filmdi.yok yani bu film olmamış...bırak bu filmi beğenmediğiniz için komik ve cahil olmayı bence sizin yorumunuza bu yorumu yapanlar KOMİK olmuş .bence bu arkadaş ya ÖZCAN hayranı ya da başka bir derdi var..))
    neyse siz bizim için yorumlarınıza devam edin,çünkü ben her gün merakla sizin bloga bakıyo ve bayılıyorum...sizede bayılıyorummmmm...d.d.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...