16.11.2012

TEŞEKKÜRLER.!!!

Evettt bu bir teşekkür yazısı kızlarr...Her 1000'lik dalyayı devirdiğimde kendimce bi şeyler yazıyorum biliyosunuz..:)))
Öncelikle neden instagram adım allaboutfashionnnnblog onu açıklayayım isterseniz...Allaboutfashionnnn benim ilk açtığım blog ve oradan ingilizce yayın yapıyorum..çok daha yalın bi şekilde...açıkçası bu blog kadar özenmiyorum artık..:)))
O yüzdende ilk açtığım instagram onun adını taşıyor veee hem sizlerin hemde yabancı takipçilerinin sayesinde 3000'i geçti follower sayısı..!!!!
Tabiki Stil-in Olsun'un da instagramı var ama o henüz çokk taze..onuda zevkle takip edeceğinizden eminim..:)))
Veee son olarak biraz kendimden bahsetmeliyim galiba...Her zaman dediğim gibi ben bu blogu sadece kişisel keyiflerimi ve zevklerimi paylaşmak için açtım..tabiki amatör bir şekilde..İleride ne boyuta gelir bilemem tabi amaa şu anki bakış açıma vee hayat tarzıma en uyan şekli bu...Hayat tarzı demişken...Biliyorum yüzümü merak ediyorsunuz yada özel hayatımın bazı detaylarını...Evett yüzümü göstermeyi genel olarak tercih etmiyorum çünküüü böylece hem kendim ön plana çıkmıyorum hemde blog dışındaki hayatımı rahatça sürdürebiliyorum..Tabiki bunu profesyonel bulmayanlar olabilir yada nereye kadar diyenler..onlarada cevap vereyimm...:)))Açıkçası ben zaten ilk günden bunu amatör bi ruhla yaptığımı belirttim vee gittiği yere kadar da kendimi ön plana çıkarmadan yapmayı planlıyorum bu işi..(Gerçi geçen pazar instagramda ufak yollu bi yüz resmi koydum hahahaha veee dönüşler gerçektende süperdi...!!! buradan herkese nazik yorumları içinde çokk teşekkürler.)Böylecede hayalet olmadığım gayet net olarak anlaşıldı galiba.!!!Ama ben genede buradan da belirteyimm..Bendeniz yani amatör blogger,güzel olan herşeyiii Güzel'den geldiği için seven,olanı ve olacağı akışa bırakmışş,keyfini paylaşmaktan hoşlanannn veee bunu nihayet bi blog açarak yapan,eli yüzüne bakılır cinsinden,35'i bi tık geçmiş(37..hahaha kızlarla aramızda böyle diyoruz da:)),10 yaşındaki Naz'ın annesi bir kadınım...yada..kızım,arkadaşım,kardeşim,ablayım...hahahah..kısacası nasıl görmek istiyorsanız öyleyim..!!!
Benden bu kadar kızlar..!!!Umarım çok daha keyifli postlarla karşınızda olurum..Vede çokkk daha fazla takipçiyle..:)))Bi dahaki 1000'lik dalyada görüşmek üzere....!!!!

8 yorum:

  1. Her 1000'lik dalyada kendinden bişeyler anlatıcaksan yaşadıkk!! Sabah sabah ne güzel detaylar öğrendik ama 35 i bi tık geçtiğine kimse beni i nan dı ra maazzzz! Vaaayyy diyorum darısı başıma diyorum hayranlığım daha da arttı diyorum:)

    Biz senin yüzünü görmeden içinin güzelliğinin satırlara dökülmesini sevdik, boşver sen rahat et biz yüzünü görmesekte olur:)

    Nice binlere diyorum, başarıların arta arta devam etsin,

    Biçok öpüyorumm,
    Sümeyra

    birdilimportakal.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Sümeyra..:))Ben bu gazla artık her 1000'lik dalyada dökülürümmm sonunda da kimliğimi aleni açık ederim..hahahha çok teşekkürler harika sözlerin için....özellikle yaş konusunda ..:)))kuağıma gelenler arasında o da vardı..hahahha insanlar benim yaşımı gizlemeye çalıştığımı filan zannediyolarmış veee o yüzdende yüzümü koymadığımı yada çirkin olduğumu..:)))Yaşımla gurur duyorum ama yaşıma göre fit olduğumdan yada göstermediğimden değil sadece sağlıkla vede huzurla bu yaşa kadar gelebildiğim için..!!!!hahahaa sende noluyoruz dedin herhalde ama tam bu konuyla ilgili yorum getirmişsin tutamadım kendimi..:)))
      uzun lafın kısası halinizden memnun olmanıza sevindim çünkü bende halimden inanılmaz memnunummmmm..!!!!Hepinize bayılıyorum ...İnşallah daha nice 1000'ler deviririz...belki birinin şerefine şöyleee boydan bi fotoda koyarımm...hahahahhah belli mi olur!!!! çok öptüm seni

      Sil
  2. Vallahi bravooo, millet yasini saklamak icin 100 takla atar. O yuzden kiyafetlerin gibi samimiyetinede hayranim, yasina inanamiyoruuuuum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hhahhahahah çok çok teşekkürler..!!!!Aslında yaptığımda büyütecek bi şey yokkkk aslında...aksini yapmak komik veee kompleksli bi hareket olurdu..::))Çok öptüm seni....!!!

      Sil
  3. hollleeyy:))) 1000de yetmezzz artık kım tutar seni:) ama benim bloggerimede bu yakışır kendını çok sevdirdin giydiklerini en güzel şekide ifade etmiş olman ben burdan çok şey öğrendim görmedende sevdim seni konuşmalarından bana öle güzel elertrik verdinki bunlar için asıl teşşekürü hak eden sensinnnnnn...!! valla anne olmak hemde bu kadar güzeliği fiziğ koruyabilmiş olmak herkesin harçı değill dahaa nice nicee böyle güzel hhaberleeeee..öptümmm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar güzell şeyler söylemişsin..:)))Ağzım kulaklarımda şu an..!!!Zaten hepiniz o kadar harika şeyler söylemişsinizki hepinizi tek tek öpesim var hahahahah bende seviyomuşum galiba pohpohu...neyse fazla abartmayayım vedeee tekrar tekra teşekkürler ediyorum sana tüm güzel sözlerin içinnn....!!!

      Sil
  4. YAŞASIN!... HER 1000'DE KENDİNİ BİRAZ DAHA BİZE ANLATMAN SÜPER...
    HELE VÜCUDUNUZU GÖRÜNCE YAŞIN 37 OLMASINA İNANMAK İMKANSIZ!...BİZ SİZDE SAMİMİYETİ,MÜTHİŞ ZEVKLİ KOMBİNLERİ VE BİRAZDA GİZEMİ SEVDİK GALİBA. HER GÜN KEYİFLE ACABA BUGÜN NE YAPIYOR? YİNE NE GİYMİŞ DİYE BLOGA BAKMAK ÇOK KEYİFLİ ...SEN HARİKASIN...BÖYLE DEVAM ET...D.D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlaşılan herkes beni merak ediyormuşş bayağ..hahahahahh desenize her 1000'likte hakkımdaki gizli sırları anlatmam gerekecek bir bir...!!!!Amaaa senin gibi gizemimi seven takipçilerimde yokdeğil yani..:)))Yaşımın yaptığı sansasyonada bayıldım ayrıca..hahhahahah öptüm çokkk ve tekrar teşekkürlerrr bütünnn komplimanların için...:)))sayenizde harika bi gün geçiriyorummm..!!!!

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...