19.10.2012

BEĞENDİMMMMM!!!




Nette gece gezmelerimin bir başka neticesi karşınızda...
Bakınırken hoşuma giden saç modellerinden ufak bir derleme yaptım!!!
Kendi saç problemimden midir nedir nerede güzel saç görsem hemen antenlerim dikiliyor:)))
Algıda seçicilik durumu heralde!!!
İçlerinde en çok uçları renkli olana bayıldımmm!!!
Gerçek hayatta kullanma şansım olmasada farketmez,genede çokkk güzel:)))

4 yorum:

  1. Sacinizin rengi, uzunlugu, yapilan islemler benimkiyle ayni, tabii yipranma sorununuz da. Size `aveda` markasinin demage remady leave-in conditioner`ini ve hemen sonrasinda uygulayacaginiz yine ayni markanin smooth infusion glossing straitener`ini uygulamanizi tavsiye derim. saciniza fon cekmiyosunuz, sadece firca ile tarayarak kurutuyosunuz, flat iron yapilmiscasina duzlestiriyor. saclarinizi kesinlikle agarlastirmiyo bebek saci gibi yumusacik oluyo. Bir de moroccan oil ( argan yagi ) sac uclariniza uygulayabilirsiniz. umarim bende ise yaradigi gibi siz de memnun kalirsiniz. sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte bizim Türk yardımseverliği:)))Gerçektende bu konuda öyle güzel tavsiyelerde bulunuyorsunuz ki..Çok teşekkür ederim uzun uzun anlatmışsınız..Kesinlikle deniycem..Hmn yarın alıyorum..Bu arada argan bende kullanıyorum çokda memnunum..Birde Arifoğlunda saç maskesi varmış saç uzatan onu da ben size tavsiye edeyimm:)))

      Sil
  2. keske turkiyede olsam da alabilsem, dallas`tan sesleniyorum size:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa bu daha da harika oldu!!!Amerika'dan bir takipçi daha:)))Bu kadar uzaktan beni takip etmeniz ne güzell..Siz ne zaman isterseniz adresi yollayın bana ,ben alır kargolarım size:)))Herşeyin bir çaresi var!!!Kendinize iyi bakın!!

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...