29.10.2012

KIRMIZI ÖPÜCÜKK!!!

Aslında bu öpücükleri halaaa tatillerinden dönmeyerek benim bugün ne giydim çekimlerimi yapamayan arkadaşlarıma yolluyorum..:))))Sayelerinde gene kendi çabalarımla yaptığım bir çekimle karşınızdayım!!!Şimdiden çekimlerimdeki kusurlarımdan dolayı affola diyerek ne giydiğimin detaylarına geçiyorummmmm.....
Kırmızı Zara fırfırrrrrr eteğimin üzerine gene Zara'dan aldığım Kıss t-shirtü giydim...Altınada Hermes çizmelerimi..Hava serinlerse diye Rick Owens deri ceketimi aldım....Çantam Chanel,bileziklerim Hermes ve Cartier...Taşlı kolyem İpekyol..
Evetttt kızlar bu güzel 29 Ekim gününde benden bu kadar...Hepinize kırmızı öpücüklerrrrr...:))))

 
 

23 yorum:

  1. süperrrrrrrrrr eteğin rengine bayıldım bu rengi çok beğendim ama mini etekleri pek beğenmiyorum en azından kendime yakıştırmıyorum ama size çok yakışmış:D eda(görev başarıyla tamamlandı)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaa Eda en hızlı takipçi ödülü senin !!!!Bu arada eminim etek yakışıyordur sana ...Böyle kesin çizgiler koyma kendine..:)))Öptümmmm

      Sil
  2. Fizik taş olunca ne giyse yakışıyor.

    YanıtlaSil
  3. evet gerçekten öyle bide yüzü görebilsek:D eda

    YanıtlaSil
  4. Biraz kilo almısınız daha güzel olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatil yaramış bana desenizeee...:))))Kendimi aklamak için söylemiyorum amaaaa tsirtü içine sokunca pot yaptı veee bacaklarımda benim çekimim yüzünden biraz daha kalın çıktılar..:)))Yoksaaa aynı kilodayım !!!

      Sil
  5. çook teşekkür ederim vazife aşkı ama hafta içi biraz uzak olabilirim mağlum daha şimdiden üniversite çalışmaları başladı:D eda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amannn sakın aksatma !!!Ben burdayım zaten her zaman beklerimmm...:)))

      Sil
  6. size bir şey soracaktım siyah kısa botlarınızdan bende almak istiyorum onları nelerle kombinleyebilirm. eda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Edacım Ash olanları söylüyorsun heralde...İnanki bir sürü şeyle rahatlıkla kullanırsın..Ben jeanle,elbiselerle ve eteklerle kullanıyorumm..Mutlaka al..:)))

      Sil
  7. artık şu sıska kadınlardan okadar bunaldık ki eskiden zayıflayanlara güzel olmuş derdik şimdi zombi görmüş gibi oluyorum .bu resimdeki haliniiz çok güzel .kilo almadıysanız da bir iki kilo alsanız pek de fena olmayacakmış demek ki :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaaa tamam mesaj alındı..:)))Amaaaa beni ince sevenleri ne yapıcamm hahahaaa onlarıda size havale ederim artık...:))))

      Sil
  8. ne kilosu ya bildiğin iskelet. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konuşşş Tuğçeee!!!!Biraz koruyun beni kızlar...Belkide haklılar annemde aynı fikirde çünkü her beni gördüğünde dahada mı kilo verdin diyo...:))))

      Sil
  9. İskelet kesinlikle katılıyorum:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En iyisi iskelet resimli bi tişört bulayım bi yerlerden sonrada bugün ne giydim kombini yaparım onunla...:))))Kendinize iyi bakınnnn

      Sil
  10. evet onlardan bahsediyordum bende küçük çaplı bi geziye çıktım siyah buldum gerçekten çok beğendim almayı düşünüyorum evdeki kıyafetlerden birer kombin yaptım bide diz üstü şort almayı düşünüyorum siyah ve gri onlarıda borno çoraplarla giyerim diye düşündüm neyse alıyım hele bi yine danışırım. eda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hımmm güzel kombinler olmuşş Eda..:)))Alırsan bu kombinlerle resmini isterim ama ona göre!!!

      Sil
  11. bakarız artık bekli bi gün:D eda

    YanıtlaSil
  12. teşekkürler evet biraz kendime baksam ii olacak hatta ben biraz derslere bakayım benden bugünlük bu kadar yarın okulda takip olurum inş.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...