7.12.2012

BURCU'NUN YANINDAN CANLI YAYIN...BÖLÜM 1..!!!

Merhaba kızlar...!!! bloggerınız işbaşında gördüğünüz gibi...hahahha..görev aşkıyla ilk parti resmi yolladım editörüme..:)))Veee saçla işe başladıkk..İk görüntülerrrr karşınızda...!!!!

 
 
  
 

6 yorum:

  1. her yarım saatte bir bakıyordummm:)))...yayının muhteşem başladııı...Burcu her halinle harikasınnnnnnnn:)))Sevgili blogger sizde muhteşem görünüyorsunuz..nihayet yüzünüzü gördüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızlar dün sizi biraz beklettim amaa değdi değil mi...:))Neyseki beğendiniz yayını...Walla acele olunca veee otel odasından editörüme yolladığım için biraz hengameli oldu amaaa en azından canlı canlı gösterebildim sizlere detayları...:)))Evettt nihayet yüzüm ortada..Beğenmenize sevindim...hahahah gururum okşandı kızlar...Öptümmm

      Sil
  2. Çok eğlenceli ve keyifli bir gün olduğuna eminim ;) süpper görünüyorsunuz kızlar ..nazar boncuğu şart ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek kelimeyle süperrr bi gündü...Teşekkürler yanımda olduğunuz için...:))

      Sil
  3. sen bir başkasınnnnnn:)) bi kere bu kadar zevkli olabilen her giydğini yakıştırmayı özendirmeyi başaran bir kadın daha nasıl olabilirdi güzelliğini en basından beri biliyodum ben zaten nazarlardan korusun tanrım senii öpüyorumm doyasıyaaaa:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh çokkk teşekkürlerrr..!!Gerçektende harika şeyler söylemişsin..:))Ne diyeceğimi bilemedim..Sizin güzelll gönlünüz beni güzell görüyor..!!!Öptümm çokk..:))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...