17.12.2012

HAFTANIN YILDIZLARI..!!...-2

Evettt kızlar bu haftanın yıldızları karşınızda..!!!Aslında bu hafta dikkatimi çeken bi şey oldu..Kıyafetten çok aksesuarlarınızı göndermişsiniz..hahaha..Bloggerınızın zayıf noktasını herkes çözmüş anlaşılan..:))Gerçekten çok zorlandım hattta bi ara sadece aksesuarlardan ayrı bi post yapsam mı dedim...!!!Benim işim belli olmaz biliyosunuzki..,Hafta içi gözümüz gönlümüzü açacak bi post yapabilirim...:))
Buradan hepinize tekrar teşekkürler..Zahmet edip yolladığınız için..Aynennn devamını bekliyorum..!!!Öptümmmm

 
 

 

    12 yorum:

    1. İyi haftalar.. tüm arkadaşlar ışıl ışıl, renkli ve güne guzel başlamak için enerji veriyor. Benim stilim 5in1canpolat. Bol ışıklı, bol renkli, çook guzel enerjili bir hafta olsun hepimize. Artık bu ortamdaki tüm arkadaşların enerjisi hepimizi çook olumlu etkilemeye başladı. Sevgiler. Melin

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Melin, beğenin için çok teşekkürler gercekten çok mutlu olduk ((: 5 kız kardesin diğer kombinelerini gormek istersen instagram hesabımıza ve 5in1canpolat.blogspot.com a bekleriz (:
        Azra size söyleyecek pek lafımız yok enerjinin güzelliğinden zaten bahsetmiştik, bizleri mutlu etmeye devam ediyorsun (:
        Harikasıniz kızlar!

        Sil
      2. Canset, instagram ve bloguna hemen girdim zaten (sen söylemeden önce :)) Çook beğendim.. tüm kızlar süpersiniz.. sizi de yakın takibe aldım
        anlayacağın ;) sevgiler. Melin

        Sil
      3. Selam Melin vee Cansel...:))İkinizde enerjilerinizle renk kattınız bloga...!!!Bu haftanın yıldızları gerçekten de süper...Herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum...!!!!

        Sil
    2. iyi haftalar, hepsini çok beğendim:)))....benim stilim zeynocummm

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Herkes süper ama ahhh Zeynocumun bileziklerinde ayrı bi post çıkar öyle söyliyim...:))Ben herkese şans vermek açısından hepsini koyamadım tabiki amaa bi ara kesin tümünden bi post yapıcam..Hatta bütün kızlar için arada yapmayı planlıyorum...!!!Öptümm

        Sil
    3. iyi haftalar:)..hepsini çok beğendim...cıvıl cıvıl olmuş:))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Evettt gerçekten hepsi süperrşeyler yollamıştı...Gerçekten elerken inanılmaz zorlandım çünküüü herkesin tek bi şeyini değil birkaç resmini koymak istedim amaa yerimiz kısıtlı..Mecburen seçim yapmak zorunda kaldım..

        Sil
    4. Selam kızlar, sayenizde haftaya müthiş başladık:)). Bütün arkadaşlar cok başarılı,tek tek kutluyorum sizi!!! Sevgili bloggerimin top12'ne girmek öyle kolay değil. Mesela ben bu hafta yerimi kaptırdım:))) bir de @aslıcel arkadaşıma sormak istiyorum:o ayrı yaka mıdır ve nerden alındı? "Stilin olsun"gibi renkli,zevkli bir ailenin üyesi olmaktan mutluluk duyuyorum. Devamını diliyorum. Biraz yağıcılık yapıyorum gibi oldu,ama gercekten boyle düşünüyorum, arkadaşlar. Bye

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Bennn herkesin bu blogtaki aktif halinden çok ama çok mutluyum kızlar...Sayenizde enerjim tavan yapıyor inanın..:))Herkesin ayrı ayrı değeri var bende...Hepinizi çokkkk öpüyorum..!!!Hepiniz inanılmazsınız...!!!

        Sil
      2. merhaba @dinara evet o yaka ayrıdır.tasarımını ben yapıyorum.eger ıstersen ınstagram adresımden daha fazlasına ulasabılırsın.ınstagram adresım aslıcel veya fancystylee@gmail.com adresıne mail göndererek istegini soyleyebılırsın.
        iyi aksamlar:)

        Sil

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...