2.12.2012

TAKİPÇİLERDEN ÖNERİLER..BLM 1..!!!!

Evetttt kızlarrr beraber geçirdiğimiz bu süre boyunca anladım kiiii sizlerde benim kadar hattta benden kat be kat fazla giyiminize vee bakımınıza düşkünsünüz...Açıkçası bakımla ilgili bi doluu tüyo öğrendim sayenizde...hahahah hattta yakında Suna Dumankaya'yla yarışır hale geldim..!!!Şaka bi yana gerçektende benim açından inanılmaz faydalı oldu..Mesela iki haftadır saçımı sizlerin tavsiyesiyle çam terebentli şampuanla yıkıyorum veee herkes saçına naptın diyor...Hayatımda hiç bu kadar çabuk bi şekilde sonucu alınan bakım görmedim..hahahhah..Ben bile inanamadım saçlarımın dolgunluğuna..!!!Tabi haftada bir de sinemakili bakımı aksatmadan yapıyorum..hahahha..


Gerçi ıslak saçla oturmaktan sinüzitim azıyor vee hapşırmaktan bi hal oluyorum amaaa saçlarıma canım feda kızlar..:)))
Gelelim gene bi takipçimden arakladığım saç tüyolarına..Kendisi geçen ay Hindistan'a gittiğinde onlardan öğrenmiş..Hintliler saçlarına saf hindistan cevizi yağı sürüyolarmış kii bildiğiniz gibi hepsinin saçları gür ve uzun..Takipçimde kullanıyormuş vee gerçekten de uzatıyormuş..Banyodan önce 1/2 saat tutuyormuş ve yıkıyormuş..
Ayrıca bu hindistan cevizi yağını badem yağıyla karıştırıp göze değdirmeden kirpiklere sürdüğümüzde onlarıda uzatıp gürleştiriyormuş...Haberiniz olsunnn..:))
Dipnot..:Sevgili Berna'ya buradan teşekkür ediyorum ve onu çokk öpüyorum..Muck..

 

    27 yorum:

    1. Merhaba,çam terebentinini 1haftadır kullanıyorum.geçen pazar sen önermiştin!dün kuaföre gittim o sordu bana saçınıza biryerde bakım mı yaptırdınız diye.yani bende o derece memnun kaldım ve arkadaşlara öneriyorum bende.thank you yani.muck.iyipazarlar!

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Oooo çokk sevindim..:))Dün bile kızlarla konuştuk..Herkes çok memnun..!!Aynen devamm bakımlarımıza..!!

        Sil
    2. Tam olarak nasıl uygulayacağız ben sapmana karistirinca sacı kurutuyor diye duymuştum cam terebentin. Birde yeni bir kutu sampuan alıpmi kullan,ak lazım acaba?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Ben yarım şişe çam terebentini şampuanıma karıştırdım vere her yıkamadan önce şişeyi çalkalıyorum..Yıkarken kokusu kötü evett ama kesinlikle saçta kalmıyor..Tavsiye ederim..:))

        Sil
    3. Ben sizi don 1aydir takip ediyorum ve bu cam terebentin konusuna muhaf kaldim.benim saclarimda cok cansiz ve cok azlar..nerelerde satilir ve nasil kullanilir...yani sampuan yerine bunu mu kullanicaz simdiden tesekkurlerrr

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Selam Hatice..:))Her tür aktarda satılıyor çam terebenti vee tek başına değil şampuana katılıyor..Yarım şişe karıştırın içine yeterli..:))

        Sil
    4. Cookkk tesekkur ettimmm mutlaka denicem...

      YanıtlaSil
    5. Merhaba, blogunuzu 2-2,5 ay önce tesadüfen keşfettim ve her gün büyük bir merak ve heyecanla acaba bugün nasıl bir kombin yapmış diye takip ediyorum:)) saç bakımı ve cilt bakımı için yeni keşfettiğim bir yağ var; baobab yağı kesinlikle tavsiye ederim. ayrıca shea butter, hindistan cevizi yağı ve mango yağını karıştırıp saça uyguluyorum ve çok memnun kaldım. kesinlikle tavsiye ederim:) takipteyim sevgiler:))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhabalar...:))Teşekkürler takipte olduğunuz için..İnanın bende hergün aynı heyecanla post yapıyorum bloga..:))Hemen dikkate alıyorum önerilerinizi..İnşallah bi daha ki saç bakım postuna bu önerileride koyarım..Kendinize iyi bakın...Öptüm..!!

        Sil
    6. selamm:)
      ben selin:)

      bende birkaç öneri yazıyım o zaman vazgeçemediklerimden:)

      1-watsons tan aldığım live clean- argan oil saç spreyi yıkadıktan sonra saçınıza sıkıp öyle kurutuyosunuz, ve saç tellerim resmen kalınlaştı,çok memnunum.
      2-çok açık kumral olduğum için kaşlarımın rengi çok açık ve kaşsız gibi görünürdüm, sarımsak yağı nı gece yatmadan 15 gün kadar sürdüm ve kaşlarım resmen gürleşti, kaşmı ektirdin diye sorular almaya başladım:) kokusuna gelince tahmin edersiniz ki tam bir kabus:))) ama sonuç mükemmel:)

      3- kirpiklerimde aynı şekilde renksiz ve güdük oldukları için herşeyi denedim ama bana tek sonuç veren neulash oldu, uzadıktan sonra haftada 2-3 kez sürmeye devam ediyorum..uzadı diye bırakmıştım ilk kullandığımda sonra eski haline dönmüşlerdi,bu yüzden haftada 2-3 kez sürmeye devam etmek gerekiyo..rimelsiz bile upuzun ve kıvrık mükemmel kirpikleriniz oluyo:)

      4- cildim içinde kanebo nun silk peeling powder diye mucizevi temizleyici-peeling ini kullanıyorum, bittikçe aldığım yegane kozmetiklerdendir kendisi:) cildinizin en alt katmanlarına kadar temizlendiğini ve nefes aldığını hissediyorsunuz, herkese şiddetle tavsiye ederim:))

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Selam Selincim..:))Yaa ne kadar faydalı bilgiler vermişsin..İnan okuduğun an bütün aile beraberdik ablamlara vee annemlerede okudum..:))Sırayla bütün dediklerini yapmayı planlıyorum hatta sizin tavsiyelerinizide birleştirip tekrar bi post yapıcam..Tavsiyelerinden sadece kirpik uzatıcıya takıldım çünküü bizim Esinde kullanıyordu onu vee harika uzatıyor gerçekten amaa bırakıncada kirpikleri filan dökülmüştü..O yüzden dikkatli oll derim..Çok çok öptüm.Zahmet edip uzun uzun yazmışsın..Çok teşekkürler Selin..:))

        Sil
      2. sesimi tüm aileye duyurduğun için çok mutlu oldum:))) rica ederim ne zahmeti zevkle yazdım ben:)
        bende neulash ilk kullandığımda yaklaşık 1,5 sene önce,baktım uzattı aaa yeter bu kadar çok uzadı diyip bıraktım ve yaklaşık 2 ay sonra tamamen eski haline döndü..sonra harvey nicholsa gittiğimde bana dediler ki bırakmayıp haftada 2-3 kez sürmeye devam edicekmişim..sonra 2 kutu bitiminde dedikleri gibi tamamen bırakmayıp haftada 2-3 kez sürmeye devam ettim ve gerçekten dökülme ve eski haline dönme olmadı çok şükür:))

        Sil
      3. Bu kadar faydalı bilgileri kesinlikle bi post yapıcam Selin..Çünküü yorumları herkes okuyamıyobiliyo..Saklı kalsın istemem..:))
        Veee kirpiklerine sevindim..Bende Esin'e söyliyim o da öyle yapsın o zaman..Teşekkürler tekrar..:)))

        Sil
    7. Merhaba selin bu bahsettigin neulash ve kanebo urunlerini nerden bulabilirimmm

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. merhaba hatice, neulash harvey nichols tan, kanebo yu da sevil mağazalarından bulabilirsin:)

        Sil
      2. Arkadaşlar Neulash arayıp bulamıyorsanız bazen harvey Nichols da kalmıyor bende bulamamıştım bir arkadaşımın tavsiyesiyle bağdat caddesi küçükağa sokakta (nein west sokağı) bossy mağazasında buldum... daha bir çok amerikan ürünüde satıyorlar bir görün derim ben; ayrıca ben kullandım dökülme olmadığı gibi inanılmaz uzattı kipriklerimi... göz doktorumda göze değmeyip kiprik diplerine uygulandığı için sakıncası yok dedi bilginize:)

        Sil
    8. ok kızlar peki bir soru şampuanın içindeki çam terebentin yağı saçta yağlı bir görünüm yapmıyomu hiç? ayrıca halis muhlis hindistan cevizi yağı için ben de annemden çok iyi şeyler duydum arganla onu birleştrmeyi dşnyrm..
      neu last ı bände kullandm mini mouse dönemi geçrdm ve bıraknca eski haline döndü gerçktn devamlı kullanalm bakalım birde... z.t.

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Z..cim kesinlikle yağlı bi görüntü yapmıyo.Sadece parlaklık ve dolgunluk veriyo..Ben onu kullanmaya başladıktan sonra arganı kestim çünkü bi de argan fazla olur dedim..Hem ağırlaştırır hemde yağlandırır gibi geldi..Mutlaka dene derim..:))

        Sil
    9. Bu fotodaki saclar sizin mi muhteşem bir renk harika kesim kuaför kim diye sorsam;)?? Bir de burcu Hnm arkadasınız ya sorabilir miyim dipten komple boya mi yaptırıyor yoksa balyan mi keza onun sac rengi de Cok hoş !! Sevgili blogerim bu aksama özel bir şey yapalım mi saat 24 itibariyle yüzünüzü de görebileceğimiz 5 dk lik bir posttt yapsanız Sizi sıkı takip eden takipçileriniz bu güzellikten muaf olmasa;))) ne dersiniz??

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Ahhh fotodaki ben olsam başka şey istemem amaaa ben değilim..hahahaa gerçi saç boyumuz hemen hemen aynı veee modelde ehh işte benzer sayılır.Veee kuaförümde Tonı& Guy etilerr...Burcuya gelirsekk bildiğim kadarıyla dip boya üstüne röfle yaptırıyor veee haklısınız gördüğüm en güzell sarı..:))Ben kendi saç rengim üzerine röfle yaptırdığımdan dolayı o renk yapamıyorum keza böylece dip boyayla uğraşmamış oluyorum..
        Gelelim yüz fotoma..hahahaa bi kere allaboutfashionnnn instasına koydum biliyosunuz ki..:))Bi süre sonrada kaldırdım..!!Bu gece için bunu yapamam amaa kısa bi zaman sonra sizlere sürprizim olacak zaten..Boydan yüzümün de gayettt net gözüktüğü bi post yapıcam sadece bi defalığına..Sadece bana kısa bi süre verin..:))Az kaldı merak etmeyin..!!
        Teşekkürler anlayışınız için..Merak etmeyin öyle 5 dk için değil bütünnn bi hafta blogta olacak yüzüm..:)))İyi gecelerrr

        Sil
    10. Gunaydin,
      Bak bu habere sevindim bende bu kadar samimiyetle görüştüğüm ustelikte aramızdaki.un u tartışılmaz birinin yüzünü görmek isterim. Bu aralar spor salonu araştırıyorum. Sen hangisine gidiyorsun Azracim ve de tabii memnunmusun? Sevgiler .Belma

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Selam Belma..:))Evett isteyen yüzümü blogun sağ köşesinde görebilir artık..:))Bende rahatladım walla..!!!Ben evimin yakınındaki salona gidiyorum..Amaa sana İstinye Park Hıllsıde ı yada D Gym ı tavsiye edebilirim tabiki..!!!İkisinden de herkes çokk memnun.. Öptüm

        Sil
      2. Selam is güç ancak fırsat bulabildim buraya bakmaya. Bende mı bir tuhaflık var anlamadım sag üst köşeye bakıyorum ama yüzünü görmüyorum sadece krem ceketle yüzünün çok küçük bir kısmını gördüğüm bir resim var.Birtek benim göremedim seni :(
        Tavsiyeler için çok sagol D gym ismi çağrışım yapmadı neredeki spor salonu? Hülya avşarın açtığı mı yoksa?

        Sil
      3. Selamm..:)))Hahahaa gözlerinde hiçbir şey yokk çünküüü kaldırdım..!!Evett koymuştum veee sabahtan akşama kadar da durdu..Sonra da kaldırdım..Arada böyle yapıcam ki bloggerınız rüyalarınıza girsin..hahahaaa Bi dahaki sefere görürsün mutlaka merak etme..
        D gym Doğuş grubunun ve Maslakta..Şimdi de Mayadrom Uptown a açıyolar..Şiddetle tavsiye ederim..!!!

        Sil
    11. Ben de buradaki yararlı tavsiyeler için size ve önerilerde bulunanlara cok teşekkür ediyorum ve cok faydasını gördüğüm bi ürünü tavsiye etmek istedim.'eeose' kirpik ve kas gurlestirici ve uzaticisi serum. Eczanelerde satılıyor fiyatı da uygun. En önemlisi kullanımı cok kolay ve sonuc harika. Hatta kaslarım yok denecek kadar azdı resmen kalinlasti ve kirpiklerine ne yaptın da gürlesti diyor herkes şiddetle tavsiye edilir. Siz iyi ki varsınız bu arada cok optum

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba..:))Sanada teşekkür etmeliyiz tabiki..!!!Gerçekten çok yararlı bi bilgi vermişsin..Herkes hem kaşlarını hemde kirpiklerini uzatmaya çalışıyor..Hemde kolay bulunan bi ürün anladığım kadarıyla..Sayende herkes öğrenmiş oldu..:))Çok teşekkürler..!!Vee tabiki sizlerde iyiki varsınız..!!

        Sil

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...