11.12.2012

BALKI NY'tan bildiriyor!!!!

Azra hellooo:)
Sana yilbasi vitrinlerinin ilk volume unu gonderiyorum, Volume 1: Bergdorf Goodman Holiday Windows Displays!
Bergdorf Goodman 5. Cadde'de 58. Sokak'ta yer aliyor. Hemen karsisinda Central Park ve hepimizin "Evde Tek Basina" filminden hatirlayacagimiz The Plaza Hotel var (bu arada mutlaka The Plaza Hotel post'u da hazirlamak istiyorum:)
Bergdorf Goodman dunyadaki en guzel magaza vitrinlerine sahiptir ve her sene ozellikle moda ve tasarim duskunlerinin ozellikle NY'a ugramasinin da temel nedenlerinden biridir. Sabah 10 ya da gece yarisi fark etmez, onunde mutlaka her zaman fotograf ceken turistler, merakla cama yapisan cocuklar, her yastan New Yorklulara rastlanir. Vitrinlerin onunun bos oldugunu ben daha gormedim yani, o kadar soyleyeyim. Eger yolunuz NY'a duserse mutlaka gorun derim, bu sene 3 Ocak 2013'e kadar gosterimde olacak.
Buyuk bir merakla bekledigim bu seneki yilbasi vitrinlerini sonunda gidip gordum ve bu vitrinlerin neden yaklasik 1 senelik calisma sonucunda olusturuldugunu bir kez daha anladim... Iyi seyirler:)
 
 
 
 
Eger toplam 18 farkli vitrinden olusan vitrinleri daha detayli gormek istiyorsaniz, asagidaki videoyu seyretmenizi tavsiye ederim:
 

4 yorum:

  1. merhaba balkı odtülü balkı mı acaba:=)??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, o benim:) Benim de ODTU'den tanidigim arkadasim Guzin var ama emin olamadim, olaya facebook tan el atiyorum:)
      -Balkı

      Sil
    2. Balkıcımmm evet ben o güzin:)) çok güzel yazmışsın burayı takip ediyordum, bu başlığı görünce cok şaşırdım ve tahmin ettim:) harikasın canım eline sağlıkk:))

      Sil
    3. balkı hanım
      siz daha sık bildirebilirsiniz:))))...fotoğraflarınız çok hoş...melek

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...