18.12.2012

HAFTANIN YILANI..:)))

Hahahahha haftanın stili oluyoda ben haftanın yılanı deyince neden şaşırıyosunuz...:))Hem kendime diyorum zaten ..Yoksa insan görünümlü yılanlardan bahsetmiyorum...hahahahah..vayyy bloggerımız coştuu nidalarınızı duymadım sanmayın...:))
Neyse konuyu daha fazla başkaaa yollara saptırmadan başlığa adını veren yılan desenli Jbrand jeanle giyinmeye başladığımı belirteyim..Üzerime Zara V yaka basic gri t-shirt giydim...Onun üstünedeeee(napalım artık kış geldi..:)))aslında askıdayken çokkk klasik vede sıradan gibi duran amaaaa bloggerınızın içindeki cevheri farkettiği Massimo Dutti zincir detaylı gri hırkamı giydim...:)))Ayağımda klasik Ashlerim..Ve bileğimde de klasik abartmalarım..hahahhah...altın vee taşlı herşey kolumda mevcut bugün...:))Twist,İpekyol,Cartier veee Kısmet by Milka Bağdat Caddesi bileğimdeki ihtişamın markaları.. Veee en sevdiğim kolyemde boynumda..Gayeciğimin hediyesi Mango zincir kolyem..:))
Evetttt benim enerji dolu vedeee hepsi birbirinden tarz sahibi takipçilerim...Hepinizi çokkk ama çokk öpüyorum..hahahah..21 Aralık'a doğru bende sevgi böceğine dönüşmeye başladım korkarım..Muhtemelen 5.boyuta geçiyoruz dedikleri şey bende etkisini göstermeye başladı..:)))
Allah'tan hayırlısı diyelim..İnşallah yakında düzelirim tontişlerim...hahahah..Şakaaa tabiki ..tontiş mii...hahahhaah..O kadar da değil..:))
Hepinize vedee kendime harika bi salı diliyorum...!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

25 yorum:

  1. İpekyol kolyenizden almak istiyordummm kalmamiss :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa..üzüldüm şimdi..Ben genede bakarım etrafa bulursam blogta yayınlarım..:))öptüm

      Sil
    2. 1v1y.com da satışta şu an da hemde %50 indirimli:) kapışın kızlar:))

      selin

      Sil
    3. heyooo buldumm yanında yaprak küpler mavi kırmızı bilezik ve siyah taşlı zincir bileklik hemde hepsi %50 yupiii

      Sil
  2. gene muhteşemsiniz:)))..havaya rağmen içim açıldı..hergün merakla bekliyorum blogger bugün ne giymiş diye...sevgiler..../ Melek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Melek..:))çok teşekkür ederim pozitif yorumların için..!!!Kusura bakma geç dönüşüm için bu arada..:))Öptümm

      Sil
  3. haftanınnn tek geçiceğim kadar yürek hoplatan bloggerii:)) benimde başlangıcım çok yerinde oldu bugün hem açıklamalarınl tatlı tatlı espirilerle bana enerji dolu bir gün yükledim:))ilk olarak hoşumaaa en çok gidenlerden biri yılan desenli jbrand onu sevmemek mümkün değil:))bugün taktığın takılarında her zamanki gibi kıyafete canlılık katmış:))yüzükler hele dikktimden asla kaçıcak gibi değil göz kamaştırıyosun gene:)ve yorumumun son yerlerıne geldiğimde çok öptügümü ve bloggunda banada ozel bir yer verdiğin için çokk teşekkürler kendine çok iyi bakk!!

    YanıtlaSil
  4. bugün süper olmuş çok hoşuma gitti :) bu yılan desenli pantalonları çok sevdim ben...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh çok teşekkür ederim..:))Bende çokk mutlu oldum bu kombinle..Öptümm

      Sil
  5. Evinin temizligini i kim yapiyo bacim senin :))
    saka bi yana cok şiksiniz zevkle takip ediyorum ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaaa günüm bomba yorumu bu olmuş..:))Süpersiniz kızlar..!!!Öptümm

      Sil
  6. Isaret parmagindaki yuzuge bayildim e.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek tassiz olan elinin isaret parmagina yani. Bir de ojeler surulmus. Malice sanirim ;) e.

      Sil
    2. Selam E..:))Gayede yanımda bu arada veee o yüzüğü tersten taktım bide önden görsen bayılırsın..Zincir şeklinde ve pırlantalı..:))Öptümmm

      Sil
  7. ben butun gun yorumuma nasıl karşılık geldi diye düşünüyodum ama göriyorum ki gene çıkmamış yorumum:(( bana tuzak kuruyo pc:)) ve gelelimm bugünkü güzelliğine gerçi sabahtan beri güzelliginin farkındayım ama malum yorumum gözikmeyince gösteremedim sana:( kesinlikle yılan desenli jbrand müthiş göstermiş kendini takılarının her biri harika:))herseyinle aseletini konuşturmussun endamın yeterrr:)) seviliyosunnn ve çok öpüyorumm seni!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selammm İlksen..:))Walla bnm bi suçum yok...İnanki yorumun gelmedi..Bi bu geldi onuda yayınladım zaten..:))Herşeyy için çokk teşekkürler..!!Seviyorum seni..:))

      Sil
  8. sorması ayıp o tektaş mı desem tek kaya mı bilemedim kaç krat:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evettt kayadan hallice tektaşım..:))Yegane ganimetim..:))Kıratını söylemiyim amaaa olunca daha mutlu yada daha huzurlu olmuyosunuz onu söyliyim..:))Boyum uzar diyede bekledim amaa o da olmadı..hahahaa..yaniii olmasada olur..!!

      Sil
    2. ya sen ne kadar tatlı bir insansın,sarılıp öpmek istedim bir an seni bu yorumunu okuduktan sonra:)
      şöyleki instagramda bazı insanlar var beni çıldırtıyolar...blogger olmayan birinin aldığı birşeyin resmini çekip, erken gelen yılbaşı hediyesi veya my new baby:) yazıp o fotografı paylaşması beni deli ediyo..ve nasıl şeyse bu new baby ler hep hermes,chanel çantalar..isabel marant botlar..cartier bileklikler..rolex saatler..bu insaların zaradan veya denk bir yerden aldığı bileklik veya aksesuar veya kıyafetlerini hiç my new baby diye koyduğunu gördünüzmü?ben görmedim..bu insaların sadece gösteriş için bunu yaptıklarını düşünüyorum,burdan onlara sesleniyorum sizi görgüsüzler sizi demek istiyorum:))
      bu sabah gördüm, biri kıyafetinin resmini koymuş diğer bir kişide çok şıksınız yazmış, bir tek teşekkür etmesi gerekirken bu şahış kıyafetinin stella mccartney olduğunu yazmış,şimdi bu ne? sana sormuşmu nerden aldınız diye? ama söylemese onun mccartney olduğunu çatlar demi:) şimdi o tarz insanlardan birine sorulsaydı yüzüğün kaç ct diye,hatta sorulmasını beklemeden, biri yazsaydı ooo yüzüğünüzde maşallah gözümü aldı diye, eminim sorulmadan bile teşekkürler 5ct yazar geçerdi:) işin özü allah kimseyi görgüsüz veya sonradan görme olup sahip olduğu imkanları sindirememiş yapmasın..AMİN.
      ay çok uzattım ne çok dolmuşum ben yahu:)
      öpüyorum,selin:)

      Sil
    3. Selin...:))Walla kahvaltının ortasında komaya soktun beni..hahahaa...inanki ne diyeceğimi şaşırdım..:))Evett haklısın tabiki çokk fazla var bu hayatta sahip olduklarıyla var olan...Bi defa daha buna yakın bi sohbetim olmuştu instada o zamanda söylemiştim..İnsan sahip olduğunu zannettiği herşeyin ama herşeyin aslında sadece emanet olduğunu anladığı noktada garip bi moda geçiyor..Yani varlar ama aslında yoklar..:))Benim durumumda bu işte..Diğer insanların ne düşündüklerini bilemem tabi amaa benim hayat felsefem bu..Vee gerçektende böyle çok daha mutlu ve huzurluyum..:))Çokk çokk öpüyorum seni..!!!

      Sil
  9. aynen katılyorum sana..
    örneğin burcu es arkadaşın olduğu için örnek veriyorum..hermes çantası yokmu?alası var...ama birtek çantasının resmini çekip my baby yazdığını hiç görmedim..
    burdan arkadaşlara sesleniyorum,aldıklarınızı göstermek istiyorsanız lütfen blog açın resmini çekin paylaşın bizde beğenelim yorum yazalım:) beğendiklerimizin gidip aynısından bulup alalım hatta:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence herkes gereken mesajı almıştır..:))öptüm çokk

      Sil
  10. Kesinlikle super bir yorum Azra'cigim. Kim diger tarafa goturebilmis ki, degil mi? Mutevazilik en zor meziyet zaten.
    Cok begendim, aynen devam. Sevgiler,
    P.S. Bu arada davetimiz hala gecerli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Elifçim amaa inanki laf olsun diye değil gerçekten fikrim bu..
      Veee bu arada hala davete icap etme niyetim var..:))İnşallah yılbaşından sonra geliyorum evsahibim...:)öptüm

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...